Ο Νάσος Γαλακτερός "πυροβολεί": "Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά"


Ο Νάσος Γαλακτερός "πυροβολεί": "Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά"

\"Δεν πήγα ποτέ σε live του\"

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Μαρτίου ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νευριάσει και τον χαμηλών τόνων, Παύλο Γαλακτερό "πετάγοντας" μια ατάκα για τον πατέρα του. Ο τραγουδιστής είπε στον νεαρό συμπαίκτη του πως όταν βγεί έξω θα του πει ο πατέρας του πόσο λάθος είναι και αυτός που είναι απέναντι του.

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος ανέφερε πως είναι φίλος με τον Νάσο Γαλακτερό, με τον γιο του να τον διαψεύδει και να λέει στους συμπαίκτες του πως ο μπαμπάς του και ο τραγουδιστής συναντήθηκαν μόλις τρεις φορές. Ο Νάσος Γαλακτερός μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" για την "φιλία" του με τον Τριαντάφυλλο και τον άδειασε κανονικότατα. 

"Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Οι δυο μας βρεθήκαμε μια φορά στη Σύρο το 2001 σε μια κοινή παρέα. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο live του να τον παρακολουθήσω. Ο Τριαντάφυλλος με έχει μπερδέψει με τον αδερφό μου, τον Γιώργο. Ο αδερφός μου, ο Γιώργος, έχει εταιρεία με ήχο και εικόνα και έχουν συνεργαστεί. Έχουν κάνει συναυλίες μαζί. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πως είμαι εγώ, αλλά κάνει λάθος", είπε ο Νάσος Γαλακτερός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 

Tags παυλος γαλακτερος, νασος γαλακτερος, survivor, gossip. celebrities, showbiz, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3802 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2886 s // Total time: 2.6688 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X