Είναι επίσημο! Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στην Eurovision μετά από 16 χρόνια! 


Είναι επίσημο! Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στην Eurovision μετά από 16 χρόνια! 

Το απόλυτο No1 θα ανέβει ξανά στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού!   

Ένα φαντασμαγορικό σόου στο διάλειμμα του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2021 ετοιμάζουν οι Ολλανδοί. Σε μια ειδική παραγωγή που θα ονομάζεται Rock the Roof, θα εμφανιστούν 6 γνωστά ονόματα που κέρδισαν τον διαγωνισμό στο παρελθόν. Μεταξύ τους και η Έλενα Παπαρίζου!

Οι… ταράτσες του Ρότερνταμ

Στο interval, το σόου του διάλειμματος δηλαδή, του Μεγάλου Τελικού Eurovision 2021 στις 22 Μαΐου πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν οι ταράτσες κτιρίων του Ρότερνταμ, όπου θα δούμε τους εξής πρώην νικητές να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους:

  • Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969)
  • Getty Kaspers μαζί με τους Teach-In (Ολλανδία 1975)
  • Sandra Kim (Βέλγιο 1986)
  • Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005)
  • Lordi (Φινλανδία 2006)
  • Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015)

Τα κτίρια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι το Maassilo (χώρος όπου δίνονται πάρτι), Hotel New York και το Μουσείο Boijmans Van Beuningen Depot.

“Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επανέρχεται μετά από απουσία μίας χρονιάς. Λόγος αρκετός για να προσφέρουμε στους εκατομμύρια τηλεθεατές μοναδικές εμφανίσεις από τρεις χώρους στο κέντρο της πόλης. Ο τίτλος αυτής της παραγωγής θα είναι “Rock the Roof” για κάποιον λόγο. Βιντεοσκοπώντας κυριολεκτικά σε μεγάλα ύψη, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε την Ευρώπη δημιουργικά και οπτικά. Επιπλέον, δεν θα μπορούσα να είχα ευχηθεί να υπάρχει καλύτερη πόλη από το Ρότερνταμ. Κάθε λήψη σ’ αυτή την πόλη είναι ό,τι πρέπει. Το Ρότερνταμ δεν θα ξεχαστεί σύντομα.

Επειδή είναι ο 65ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, θα κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι Teach-In θα ενωθούν ξανά όπως ήταν μετά από πάρα πολύ καιρό. Κάθε εμφάνιση θα έχει τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα”, δήλωσε ο Gerben Bakker, Head of Show της Eurovision 2021.

Πηγή: OGAE Greece 
 

Tags ελενα παπαριζου, eurovision 2021, διαγωνισμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3504 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3869 s // Total time: 2.7373 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X