Μάθετε το ποσό που συμφώνησε για την εμφάνιση του στο "Survivor" ο Jason Derulo


Μάθετε το ποσό που συμφώνησε για την εμφάνιση του στο "Survivor" ο Jason Derulo

Κι όμως αυτή θα είναι η αμοιβή του. 

Στο πάρτι της ένωσης του φετινού “Survivor”αναμένεται να κάνει προσεχώς την εμφάνιση του ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Jason Derulo.

Ο διάσημος τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες και τους εκατομμύρια fans ανά το παγκόσμιο, θα δώσει μια ξεχωριστή αύρα στο επεισόδιο της Κυριακής, αφού θα διασκεδάσει τους παίκτες τόσο του ελληνικού Survivor, όσο και τους παίκτες των χωρών από Ρουμανία και Τουρκία που διαγωνίζονται αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: “Survivor”: Η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες για τον Jason Derulo στο πάρτι της ένωσης!

Εντύπωση ωστόσο δεν κάνει μόνο η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Jason Derulo στο reality επιβίωσης, αλλά και η αμοιβή που θα πάρει, με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα να αναφέρουν: “Οδεύουμε προς το πάρτι της ένωσης, το είπε και ο Γιώργος Λιανός, την Κυριακή θα μεταδοθεί. Ο Acun Ilicali, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει  ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό".

Tags survivor, gossip, showbiz, celebrities, Jason Derulo, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4978 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3796 s // Total time: 2.8774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X