Έλενα Παπαρίζου: Όλες οι πληροφορίες που αποκάλυψε για την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision [βίντεο]


Έλενα Παπαρίζου: Όλες οι πληροφορίες που αποκάλυψε για την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision [βίντεο]

Θα ερμηνεύσει ξανά το \"Μy Number One\"!

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δεν γίνεται”, μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της εμφάνισής της στον φετινό τελικό της “Eurovision”.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια και νικήτρια του θεσμού με το “Μy Number one”, έκανε γνωστό πως θα ακουστεί και πάλι στη σκηνή του μουσικού πανευρωπαϊκού διαγωνισμού το νικητήριο κομμάτι της Ελλάδας, σε μια διαφορετική ωστόσο εκδοχή.

Διαβάστε ακόμα: Είναι επίσημο! Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στην Eurovision μετά από 16 χρόνια! 

 Συγκεκριμένα η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε: "Θα ακουστεί ξανά το τραγούδι μας. Πέρυσι στενοχωρήθηκα πολύ που έγινε απλά μόνο μια παρουσίαση των συμμετοχών. Μου έγινε τιμητικά η πρόταση μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως τους Lordi, την Sandra Kim κ.ά. για το "Rock the Roof", το οποίο θα γίνει επάνω σε διαφορετικές ταράτσες και θα προβάλλεται το Rotterdam. Εννοείται ότι έπρεπε να πω ναι γιατί ένιωθα πολύ την αποχή από την Eurovision κι ήθελα να μπω μέσα σε αυτό. Έχω καιρό να ταξιδέψω και θέλω να περάσω τέλεια σε αυτήν την μουσική γιορτή. Χάρηκα πολύ που βρέθηκα ξανά με τον Φωκά Ευαγγελινό για αυτό που θα παρουσιάσουμε στο Rotterdam κι ότι γνώρισα την Στεφανία. Είναι μικρή και μου αρέσει όλο αυτό το φρέσκο πράγμα που βλέπω. Έχω αδυναμία στα νέα παιδιά και της ευχήθηκα μόνο να είναι ο εαυτός της. Το τραγούδι παίζει ρόλο, όπως και το πως θα είναι το σύνολο της εμφάνισής της… Εγώ πάντα λέω ότι με το κατάλληλο τραγούδι, θα μπορούσα να με φανταστώ ξανά και να πάω". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

Tags ελενα παπαριζου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7249 s (230 Queries.) // Parse time: 1.3624 s // Total time: 4.0873 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X