Η Χριστιάνα Θεοδώρου βουρκωμένη εξομολογείται την αποβολή που βίωσε! [βίντεο]


Η Χριστιάνα Θεοδώρου βουρκωμένη εξομολογείται την αποβολή που βίωσε! [βίντεο]

“Οι \"γιατροί\" που με μαχαίρωσαν λέγοντας μου πως δεν θα μπορέσω ποτέ να αποκτήσω παιδί”  

Η Χριστιάνα Θεοδώρου λίγο καιρό μετά τον ερχομό της κόρης της, Χρύσας βιώνοντας την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, θέλησε να αναρτήσει ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο youtube όπου εξομολογείται την εμπειρία που βίωσε στην αποβολή που είχε στο παρελθόν. 

Η ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή εξομολογήθηκε: “Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το πω δημοσίως όμως θεώρησα πως είναι καλό να “βοηθάς” όσο μπορείς συνανθρώπους σου […] Όταν πήγα στον γυναικολόγο να κάνω μία εξέταση μου ανακοίνωσε χωρίς ίχνος ευαισθησίας πως δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά γιατί η μήτρα μου, όπως μου είπε, είναι ανάποδη […] Δεν είχα σχέση τότε, δεν είχα γνωρίσει τον Σπύρο. Εννοείται πως έκλαιγα”.

Κατόπιν, ανέφερε: “Με την πρώτη προσπάθεια, τα καταφέραμε, έμεινα έγκυος. Μπήκα στη διαδικασία να κάνω τεστ γιατί είχα υπερβολικούς πόνους στις ωοθήκες μου. Πήγα στη γυναικολόγο και μου είπε “ναι είσαι έγκυος αλλά θα δούμε πως θα πάει” […] Η γιατρός μου, μου είπε ότι συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, απλά ήσουν άτυχη που συνέβη στην πρώτη σου εγκυμοσύνη, ήσουν όμως και τυχερή που η αποβολή έγινε νωρίς”. Δείτε πιο κάτω τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστιάνας Θεοδώρου: 


 

Tags Χριστιάνα Θεοδώρου, διασημοι, αποβολη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3445 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5328 s // Total time: 3.8773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X