Διαφορετικά γενέθλια για δεύτερη φορά! [εικόνες]


Διαφορετικά γενέθλια για δεύτερη φορά! [εικόνες]

Έτσι γιόρτασα τα γενέθλιά μου με αγαπημένα μου πρόσωπα!  

Σίγουρα, πέρυσι τον Μάρτιο όταν πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός στην Κύπρο, δεν είχα φανταστεί ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα τα περνούσα πάλι υπό περιορισμούς. Έλεγα και ήλπιζα ότι όλο αυτό θα περάσει σύντομα. Έλα που όμως “αυτός” είχε άλλα σχέδια!  

Σάββατο πρωί και η πρώτη τούρτα καταφθάνει στο σπίτι από την αγαπημένη μου Healthy Delicious, ότι πιο υγιεινό θα μπορούσα να έχω για εκείνη την ημέρα καθώς ήταν φτιαγμένη από φυσικά συστατικά όπως φοινίκια, φουντούκια, χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη. 

Το βράδυ θα πηγαίναμε για φαγητό με τον Πέτρο, έτσι μου είχε πει και τελικά μου έκαναν έκπληξη στο σπίτι της Γιώτας Δαμιανού με αγαπημένα πρόσωπα να βρίσκονται εκεί. Εννοείται πως η συγκίνηση ήταν μεγάλη για πολλούς και διάφορους λόγους, αυτοί ξέρουν! 

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να κλείσει το Σαββατοκύριακο χωρίς ακόμα ένα μίνι πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η μαμά στο σπίτι μας οικογενειακά, είναι pro σε αυτά και δεν την πιάνει κανείς!  Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και τι να δω, 32 μπαλόνια (σας αποκάλυψα και την ηλικία μου), μία υπέροχη τούρτα καπέλο και το τραπέζι στολισμένο και έτοιμο να μας υποδεχτεί.  

Άλλα πλάνα είχαμε άλλα μας βγήκανε! Στην τελική όμως αυτό που πραγματικά μετρά είναι αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αληθινά νοιάζονται για σένα, και εγώ τους είχα όλους εκεί.  

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, γενεθλια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2014 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4486 s // Total time: 2.6500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X