Διαγωνισμός: H IKEA σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις το πρωτοποριακό επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με ηχείο WiFi αξίας 199 ευρώ


Διαγωνισμός: H IKEA σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις το πρωτοποριακό επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με ηχείο WiFi αξίας 199 ευρώ

O διαγωνισμός μέσω του λογαριασμού μας στο instagram σε συνεργασία με την IKEA Κύπρου σε προσκαλεί σε μια διαφορετική εμπειρία ήχου και design.   

Διεκδίκησε ένα μοναδικό δώρο που συνδυάζει αρμονικά τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το φως και η μουσική στην καθημερινότητά σου, αφού είναι φωτιστικό και ηχείο μαζί! 

Το επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με ηχείο Wifi σε περιμένει να το διεκδικήσεις σε μία από τις δύο αποχρώσεις που επιθυμείς και ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ και τον χώρο σου. Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα: Αναζήτησε την ανάρτηση του διαγωνισμού στον λογαριασμό μας στο instagram, κάνε follow την @ΙΚΕAcyprus και το @ilovestylecom και γράψε σε σχόλιο το αγαπημένο σου τραγούδι, αναφέροντας το όνομα του φίλου/ης που το αφιερώνεις.

Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή και τη διάθεσή μας. Σε όποια ένταση και εάν την προτιμούμε, απολαμβάνοντάς την με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή μόνοι, όποιο είδος κι αν μας αντιπροσωπεύει φαντάσου πόσο μονότονη θα ήταν η ζωή μας χωρίς τη μουσική. 

H ΙΚΕΑ αναγνωρίζει την θετική επίδραση και την δυναμική της μουσική της γι’ αυτό και συνεργάστηκε με τους κορυφαίους στο είδος για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ένωσε τις δυνάμεις της με την SONOS και δημιούργησαν την SYMFONISK μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων που ενσωματώνει την τεχνολογία wireless streaming κορυφαίου ήχου, δημιουργώντας μια μοναδική ακουστική εμπειρία σε όλο το σπίτι σου. Η σειρά SYMFONISK αποτελείται από τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα για τον ήχο, ενώ τα δύο από αυτά συνδυάζουν ταυτόχρονα και φωτισμό. Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς εδώ.

 

Το επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με ηχείο Wifi συνδυάζει μοναδικά τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το φως και η μουσική, για μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. Συνδυάζει ευκρίνεια και πιστότητα ήχου, διατηρώντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, που αγκαλιάζει ολόκληρο το δωμάτιο και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα, διαχέει έναν απαλό φωτισμό στον χώρο, που ξεκουράζει και ενισχύει την αίσθηση άνεσης στο σπίτι. Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα πολλαπλό σύστημα ήχου, συνδέοντας το με δύο ή και περισσότερα ηχεία WiFi SYMFONISK από τη σειρά, αλλά και διαφορετικά ηχεία της SONOS. Κάθε ηχείο ελέγχεται μεμονωμένα, ώστε να μπορείς να απομονώνεις διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικά δωμάτια ή ακόμα και να παίζεις την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι. Φαντάσου να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική διαβάζοντας ένα νέο βιβλίο στο σαλόνι το απόγευμα της Κυριακής ενώ την ίδια στιγμή τα παιδιά, στο διπλανό δωμάτιο, να ακούνε το αγαπημένο τους παραμύθι. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ήχος στον χώρο μας έχει σημαντική επίδραση στη διάθεσή μας. Είναι τόσο σημαντικός όσο είναι και ένα χαλί, ένας πίνακας ή ένας καναπές για την ατμόσφαιρα του χώρου. Με αυτό ως σκεπτικό, η ΙΚΕΑ αναβαθμίζει για άλλη μια φορά την καθημερινή ζωή στο σπίτι, ενσωματώνει τον ήχο στη διαμόρφωση των χώρων και παρουσιάζει την σειρά SYMFONISK. Με την καινοτόμα αυτή σειρά η τεχνολογία εντάσσεται στις καθημερινές στιγμές που απολαμβάνουμε στο σπίτι με τους αγαπημένους μας κάνοντας τη ζωή μας πιο όμορφη! 

 

 

Μέσα από τον διαγωνισμό μας έχετε τη δυνατότητα εάν είστε ο/η τυχερός/ή να επιλέξετε ανάμεσα στο λευκό και το σκούρο χρώμα του επιτραπέζιου φωτιστικού SYMFONISK με ηχείο WiFi ανάλογα με αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τον προσωπικό σας χώρο. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 02/04/21 και διεξάγεται μέχρι την Παρασκευή 09/04/21. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με σχόλιο στο post τη Δευτέρα 12/04/21.

Δες παρακάτω τους όρους και τις προϋποθέσεις:

1. Η Εταιρεία με την επωνυμία "Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ", ("Διοργανώτρια"), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο "IKEA" (εφεξής "Διαγωνισμός").

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, της IKEA – H.M. HOUSEMARKET (CYPRUS) LTD και της Pandora Ogilvy Cyprus καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β' βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 2/4/2021 ώρα 10:00 έως και 09/4/2021 ώρα 23:59 ("Διάρκεια"). 

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό - Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει τα πεδία στον λογαριασμό του ilovestyle.com στο instagram (follow τον λογαριασμό της IKEA Cyprus στο instagram και τον λογαριασμό του ilovestyle.com στο instagram και αναφορά δύο φίλους των συμμετεχόντων. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και τρεις (3) επιλαχόντες.

7. Δώρα: Το δώρο είναι ένα (1) επιτραπέζιο φωτιστικό με ηχείο WiFi της σειράς SYMFONISK αξίας 199 ευρώ 

8. Το δώρο είναι μια προσφορά της IKEA H.M. HOUSEMARKET (CYPRUS) LTD και δεν ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό.

9. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 12/4/2021 στο instagram του ilovestyle.com, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθούν μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

10. Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει το δώρο από το κατάστημα IKEA Λευκωσία ή το Κέντρο Σχεδιασμού και Παραγγελίας ΙΚΕΑ Λεμεσός εντός τριών εβδομάδων από την ανάδειξή του.

11. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για την εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή των δώρων, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

12. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.

13. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

14. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

15. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα καθώς και την ρητή τους συγκατάθεση όσον αφορά τη δημοσίευση του ονόματός τους σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση της ανάρτησης για τον διαγωνισμό, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

16. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν σε έναν μήνα (12/5/2021).

17. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

18. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα ilovestyle.com και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Tags διαγωνισμος, ikea


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4081 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3051 s // Total time: 2.7132 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X