Μαίρη Τορναρίτη: Δύναμη γένους θηλυκού


Μαίρη Τορναρίτη: Δύναμη γένους θηλυκού

Μιλά στο ilovestyle.com για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, τη σχέση της με το σύζυγό της, τα όνειρά της και όσα την θυμώνουν.

Μπορείς να μας μιλήσεις λίγο για τη δημιουργία του label σου "Mary's Bags";
Το label "Mary’s Bags" είναι μια επιλογή από τσάντες τις οποίες έχω επιμεληθεί και έχουν κατασκευαστεί στο εξωτερικό. Έχω δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook για την προώθησή τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάγονται κάτω από το label "Etherial the bag".

Πως αποφάσισες να προχωρήσεις σε αυτό το νέο δημιουργικό βήμα;
Η αλήθεια είναι ότι γενικά μου αρέσει να πειραματίζομαι και η όλη προσπάθεια ξεκίνησε τυχαία. Πριν από πέντε χρόνια έτυχε να έχω στην κατοχή μου ένα κομμάτι δέρμα, έτσι επισκέφθηκα ένα κατασκευαστή και του ζήτησα να μου φτιάξει μία τσάντα την οποία είχα σχεδιάσει εντελώς τυχαία. Όταν τελείωσε η τσάντα και την κρατούσα τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό, έπαιρνα πολλά κομπλιμέντα. Έτσι, σιγά-σιγά γεννήθηκε μέσα μου η ιδέα να αρχίσω την κατασκευή τσαντών.

Είχες στήριξη από την οικογένειά σου; Πως είδαν αυτό το νέο σου εγχείρημα;
Στην οικογένειά μου μπορώ να πω ότι είχε αρέσει η ιδέα, απλώς είχαν κάποιους ενδοιασμούς ως προς το πώς θα προωθούσα τις τσάντες ώστε να έχουν απήχηση. Τελικά η προώθησή τους έγινε μέσω των social media και της ιστοσελίδας του Etherial (www.etherial.eu) και φυσικά μέσα από την πώλησή τους σε διάφορα καταστήματα στο εξωτερικό.

Πόσο εύκολο είναι να βρίσκεις την έμπνευση ώστε να δημιουργείς κάθε φορά κάτι καινούργιο;
Ομολογώ ότι πιο πολύ εμπνέομαι από εξωτερικούς παράγοντες, είτε στο δρόμο βλέποντας το street fashion είτε παρακολουθώντας τα trends της εκάστοτε σεζόν ως επίσης και από το ίδιο το δέρμα που έχω κάθε φορά μπροστά μου για κατασκευή.

Πως μπορεί να αποκτήσει κανείς τις τσάντες σου; Υπάρχουν κάποια μελλοντικά σχέδια όσο αφορά την επέκταση του label;
Αυτή τη στιγμή μπορεί να βρει κανείς τη συλλογή στο facebook κάτω από το group "Mary’s Bags" και πολύ σύντομα στο www.etherial.eu. Τα πλάνα μου περιλαμβάνουν το να μεγαλώσω την επιχείρησή μου και να προωθήσω τις τσάντες μου σε περισσότερα επιλεγμένα καταστήματα στο εξωτερικό. Όλα βέβαια, μέσα από μελετημένα, σταθερά βήματα.

Όσο αφορά την προσωπική σου ζωή, τι είναι αυτό που μετά από τόσα χρόνια κρατά ζωντανή τη σχέση σου με το σύζυγό σου Μάρκο Πλατρίτη;
Η διαφορετικότητα του χαρακτήρα μας! (Γέλια).

Περισσότερο από όλα, τι είναι αυτό που απολαμβάνετε να κάνετε μαζί;
Νομίζω τις διάφορες εξορμήσεις μας, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό.

Ποιο είναι το πιο μεγάλο σου όνειρο;
Όνειρα πολλά, αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχουμε υγεία και ψυχική καταστάλαξη. Και επειδή όπως λένε «Όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα ο Θεός γελά», έτσι και εγώ, επιφυλάσσομαι!

Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς και τι είναι αυτό που σε θυμώνει;
Πολλά πράγματα με κάνουν να γελώ, όπως μια πηγαία αληθινή στιγμή, αλλά συνάμα αστεία, καθώς επίσης μια ευχάριστη είδηση που φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Τέλος, θυμώνω πολύ με την αδικία και την αγνωμοσύνη ορισμένων ανθρώπων!

Πιο κάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τις τσάντες που δημιουργεί η Μαίρη Τορναρίτη ή μπορείτε να δείτε τη δουλειά της, πατώντας εδώ.

Tags Μαίρη Τορναρίτη, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4508 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2690 s // Total time: 2.7198 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X