Ανθή Σαλαγκούδη: Ο πατέρας της αναφέρει πρώτη φορά τι ζήτησε από την παραγωγή του "Survivor" για να έχει η κόρη του [βίντεο]


Ανθή Σαλαγκούδη: Ο πατέρας της αναφέρει πρώτη φορά τι ζήτησε από την παραγωγή του "Survivor" για να έχει η κόρη του [βίντεο]

Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στo reality και τις κατηγορίες που δέχθηκε η οικογένεια του.

Το βράδυ της Πέμπτης, 1 Απριλίου, και στην εκπομπή “Τik Talk”, βρέθηκε καλεσμένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η πρώην παίκτρια του “Survivor”, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εμπειρία που είχε από το παιχνίδι, ενώ μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής βγήκε ζωντανά και ο πατέρας της Ανθής, Γεώργιος Σαλαγκούδης, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που άκουσε η οικογένειά του αλλά και στις κατηγορίες προς το πρόσωπό του, όσο καιρό η κόρη του βρισκόταν στο reality επιβίωσης. 

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Όταν πήγε η κόρη μου στο Survivor το παρακολουθούσα. Δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ ψήφισα. To μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 που ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχα σε εκλογές δεν υπάρχει πια. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Εάν υπήρχε μηχανισμός ψήφων δεν θα έφευγε ποτέ. Κάποια στιγμή αυτός ο μηχανισμός που δεν υπήρχε, κατέρρευσε ουσιαστικά, αφού η Ανθή έφυγε τελικά από το Survivor".

Διαβάστε ακόμα: Ανθή Σαλαγκούδη: Το φιλί στο στόμα με πρώην συμπαίκτη της! [βίντεο]

Και πρόσθεσε: "Τα γυναικεία μέλη της οικογένειάς μου θορυβήθηκαν πάρα πολύ από ορισμένα πολύ άσχημα μηνύματα που αφορούσαν τη ζωή της κόρης μου και αυτό ανησύχησε και μένα και για αυτό μίλησα με τη Δίωξη τι μπορούσαμε να κάνουμε για να κλείσουμε αυτούς τους ασυνείδητους. Για όλα τα μηνύματα εκτός από τα πολύ απειλητικά θεώρησα ότι αυτό γίνεται. Υπήρχε αυτή η εμπειρία. Όταν κάνεις πολλούς φίλους θα κάνεις και πολλούς εχθρούς".

Στο τέλος μάλιστα τόνισε: "Όχι όμως να απειλούν για εγκληματικές πράξεις. Είναι γεγονός ότι κάποιες στιγμές σκεφτήκαμε να την πάρουμε από το Survivor αλλά τελικά ζητήσαμε από την παραγωγή να ενημερωθεί απαλά όταν βγει από το Survivor για όλα αυτά που γράφονται με την πρόθεση να την βάλουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητα για να μην τρομάξει". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags διασημοι, ανθη σαλαγκουδη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9315 s (227 Queries.) // Parse time: 0.7678 s // Total time: 3.6994 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X