Chiara Ferragni: Έτσι είναι το σώμα της μια εβδομάδα σχεδόν μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνα]


Chiara Ferragni: Έτσι είναι το σώμα της μια εβδομάδα σχεδόν μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνα]

\'Εχει επανέλθει στις αναλογίες της;

Το πρωί της Τρίτης, 23 Μαρτίου, η Chiara Ferragni έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Ιταλό τραγουδιστή, Fedez.

To διάσημο ζευγάρι πέρασε την διαδικασία του τοκετό και αργότερα τις δυο πρώτες ημέρες, μόνοι στην κλινική καθώς η πανδημία του κορωνοϊού δεν επιτρέπει επισκέψεις. Οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν τη νεογέννητη κόρη τους, Vittoria στο σπίτι με τον πρώτο τους γιο, Leo να την υποδέχεται με ενθουσιασμό.

Όλες αυτές τις ημέρες η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως περνάνε όλοι μαζί στο σπίτι.

Διάβαστε ακόμα: Chiara Ferragni: Η στιγμή που μαθαίνει ότι είναι έγκυος και η πρώτη εικόνα με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Μέσα από τα instastories και τις φωτογραφίες, την βλέπουμε να θηλάζει την κορούλα της ενώ προσπαθεί να περνάει και ποιοτικό χρόνο με τον γιο της κάνοντας βόλτες και παίζοντας οι δυο τους στο σπίτι.

Αυτό όμως που πραγματικά μας εντυπωσίασε είναι το πόσο εύκολα έχει χάσει ήδη τα κιλά της εγκυμοσύνης αφού σε ένα από τα stories της, μας έδειξε πως είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά τον ερχομό της κορούλα της. Δείτε τη σχετική εικόνα στο madamefigaro.cy:

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Chiara Ferragni


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0052 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0335 s // Total time: 0.0387 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X