Hilary Duff: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του νεογέννητου παιδιού της [εικόνα]


Hilary Duff: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του νεογέννητου παιδιού της [εικόνα]

Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειας της.

Στις 24 Μαρτίου, η Hilary Duff έγινε για τρίτη φορά μανούλα! Η ηθοποιός επέλεξε να γεννήσει μέσα στο νερό, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της, Matthew Koma και τα δυο της παιδιά, Banks Violete Bair και Luca Cruz Comrie.

Το μωράκι που έφερε στη ζωή είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ονόμασε Mae James Bair. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία και ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τον τρόπο που επέλεξε να φέρει στη ζωή το παιδάκι της.

Διαβάστε ακόμα: Γέννησε η Hillary Duff - Ο τοκετός μέσα στο νερό και οι εικόνες που δημοσίευσε

Την 1 Απριλίου η Hillary Duff μας έδειξε για πρώτη φορά και το προσωπάκι της κορούλα της γράφοντας στη λεζάντα: “Οι περισσότεροι άνθρωποι ανεβάζουν αυτό το post την πρώτη μέρα αλλά είσαι το τρίτο παιδί, Mae Mae γι’ αυτό συμβαίνει την 7η μέρα”.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία η μικρή είναι ξαπλωμένη δίπλα σε ένα ταμπελάκι με τα στοιχεία της γέννησής της, την ημερομηνία, τα κιλά και το ύψος. “Ευτυχισμένη εβδομάδα μικρή. Σε αγαπάμε πολύ” έγραψε η 33χρονη ηθοποιός. Δείτε στo madamefigaro.cy τη σχετική δημοσίευση:

Tags διασημοι, προσωπο, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ, gossip, showbiz, celebrities, HILLARY DUFF


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8689 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5154 s // Total time: 2.3844 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X