Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 4 Απρίλιου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 4 Απρίλιου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Σήμερα καλό θα ήταν, πέρα από την δουλειά να φροντίζετε τον εαυτό σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, που θα σας βοηθούσε να ανεβείτε ψυχολογικά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά προβλήματα, αναζητήστε την βοήθεια ειδικού.

Ταύρος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Μέσα από την εκδήλωση μητρικών ή πατρικών συναισθημάτων, παύει να υπάρχει οποιαδήποτε οξύθυμη διάθεση. Επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να φέρει η σημερινή μέρα! Κάποιο ζήτημα δεν ολοκληρώνεται ή ξεχνιέται, μια και είναι πια παράκαιρο… Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην εθελοτυφλείτε…

Δίδυμοι

Μια απότομη αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών.

Καρκίνος

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή σήμερα και δεν απέχετε πολύ από το να αισθάνεστε ότι είστε ευτυχισμένοι. Διαφυλάξτε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για τους αδέσμευτους !

Λέων

Μην θυσιάζετε τις αξίες σας μόνο και μόνο για να κατακτήσετε κάτι που θέλετε πολύ. Επενδύστε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σας βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κάποια εμπόδια που θα ορθώσουν μπροστά σας ανταγωνιστές σας, ας μην σας πτοούν. Κάντε την δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Παρθένος

Κάποια νέα επαγγελματική ιδέα θα γεννηθεί και θα μπορούσε στο άμεσο μέλλον να σας χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Εκμεταλλευτείτε την μέρα δημιουργικά. Μην διαμαρτύρεστε με το παραμικρό που δεν σας πετυχαίνει και αντί γι αυτό αναλογιστείτε πόσα καλά πράγματα έχετε στην ζωή σας και για τα οποία θα πρέπει να είστε ευγνώμονες.

Ζυγός

Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες.

Σκορπιός

Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας. Τα άστρα φέρνουν  εύνοια στα επαγγελματικά. Ίσως να υπάρξει επανασύνδεση ή μια επαναφορά με το σύντροφο σας από τα παλιά. Τα άστρα θα ξεκαθαρίσουν παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο!

Τοξότης

Μια σύγχυση φαίνεται να επικρατεί και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις. Κάποιος συνάδελφος προσπάθησε να σας βλάψει πισώπλατα και το μαθαίνετε σήμερα. Ζητήστε συμβουλές από πιο έμπειρα άτομα από σας, που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Αποφύγετε να δώσετε έκταση στο γεγονός, ιδίως εάν δεν είχε επιτυχία στην προσπάθεια του αυτή. Καλύψτε όμως τα νώτα σας.

Αιγόκερως

Δώστε προσοχή σε αυτά που λέτε, γιατί η μέρα είναι λίγο περίεργη και μπορεί να παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας διάθεση. Ευχάριστα νέα θα έχετε όμως αναφορικά με τα οικονομικά σας. Δεν γίνεστε εκατομμυριούχοι από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μια βαθιά ανάσα φαίνεται ότι θα την πάρετε.

Υδροχόος

Αναζητάτε απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε βραχυκυκλώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, η απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σας. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια… Περάστε το βράδυ σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και αναζωογονηθείτε παίρνοντας απόσταση από την καθημερινότητα σας.

Ιχθείς

Κάποια μικροεμπόδια θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα μέσα στη μέρα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα δικά σας χέρια...

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr

Tags ημερησιες προβλεψεις, προβλέψεις, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9401 s (227 Queries.) // Parse time: 1.7712 s // Total time: 3.7113 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X