Η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η νονά του κοριτσιού που θα υιοθετήσει η Χριστίνα Κοντοβά!


Η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η νονά του κοριτσιού που θα υιοθετήσει η Χριστίνα Κοντοβά!

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας για την απόφαση αυτή της κολλητής της φίλης  

Η Χριστίνα Κοντοβά κατάφερε με μία ανάρτησή της στο instagram να συγκινήσει πολύ κόσμο, κάνοντας γνωστό πως εδώ και μήνες βρίσκεται σε διαδικασία προκειμένου να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα, γεγονός που την οδήγησε να μετακομίσει για ένα χρονικό διάστημα στη χώρα αυτή. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου, 3 Απριλίου, επεσήμανε πως η ίδια από την πρώτη στιγμή γνώριζε για το γεγονός και αποκάλυψε μάλιστα πως θα είναι η νονά της μικρής Έιντας.

“Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της. Θέλω να σας πως ότι θα είμαι και νονά της Έιντα. Μας έχουν δέσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάω μαζί της συνέχεια όταν βρίσκεται εκεί. Και με την Έιντα φυσικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο χαρά και ζωή αυτό το κοριτσάκι. Είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί η Χριστίνα. Είναι λες και γεννήθηκε μια άλλη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι εκεί πολλές φορές μόνη της. Περνάει πολύ χρόνο εκεί, μόνη της με αυτό το πλάσμα. Αυτό είναι που τη δένει. Είναι μια διαδικασία δύσκολη. Θα περάσει από επιτροπές και δικαστήριο. Είναι πάρα πολλές οικογένειες που κάνουν αυτή την προσπάθεια”, είπε η παρουσιάστρια. Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την προβολή του εν λόγω θέματος από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”: 


 

Tags σισσυ χρηστιδου, Χριστίνα Κοντοβά, διασημοι, ειντα, υιοθεσια, showbiz, gossip, celebrities, νονα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4469 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3001 s // Total time: 2.7470 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X