H "Πεθερά" ταξίδεψε σε έναν υπέροχο προορισμό του νησιού! [εικόνες]


H "Πεθερά" ταξίδεψε σε έναν υπέροχο προορισμό του νησιού! [εικόνες]

Πάρτε μία γεύση από το backstage των γυρισμάτων!

Η αγαπημένη σειρά του ΣΙΓΜΑ “Η Πεθερά” συνεχίζει να μας χαρίζει απλόχερα γέλιο κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:20 από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Για τις ανάγκες των επεισοδίων που θα παρακολουθήσουμε σήμερα και αύριο στις οθόνες μας έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα στο χωριό Σπήλια, στην επαρχία Λευκωσίας. Εμείς συνομιλήσαμε με τη δημιουργό και πρωταγωνίστρια της σειράς, Έλενα Γαλαταριώτη, η οποία μας μίλησε για το πώς προέκυψε η ιδέα καθώς επίσης και για την πλοκή των συγκεκριμένων επεισοδίων.

Πως προέκυψε η ιδέα των γυρισμάτων στα Σπήλια;

Η αλήθεια είναι ότι εν καιρώ κορωνοϊού τα εξωτερικά γυρίσματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα αν όχι και ακατόρθωτα. Ο παραγωγός της σειράς, Νίκος Γαλήνης  ήθελε από καιρό να προβάλουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, όμως η χρήση εκδρομικών χώρων, μονοπατιών της φύσης κλπ ήταν βάσει διαταγμάτων μη εφικτή. Ένα απόγευμα επικοινώνησε μαζί μου, ο πάτερ Κυριάκος Παπαγιάννης, ιερέας στο χωριό Σπήλια και μου πρότεινε να γίνουν γυρίσματα στο χωριό του και ταυτόχρονα μου πρόσφερε την πλήρη στήριξη της κοινότητας. Την πρόταση αποδέχθηκε με ενθουσιασμό  η παραγωγός εταιρία κι έτσι προέκυψαν τα γυρίσματα στο χωριό Σπήλια.

Πως σας υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της περιοχής;

Η αλήθεια είναι ότι ως Τροοδίτισσα, γνωρίζω από πρώτο χέρι την πηγαία και ανιδιοτελή φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής. Αυτό που συνέβηκε, όμως, στις δυο ημέρες των γυρισμάτων στο χωριό Σπήλια ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Ο πάτερ Κυριάκος Παπαγιάννης, ήταν συνέχεια παρών στα γυρίσματα φροντίζοντας τόσο το συνεργείο όσο και τους ηθοποιούς. Ο κοινοτάρχης κύριος Μίλτος Ιερίδης πρόσφερε τη στήριξη της κοινότητας και οι κάτοικοι της κοινότητας ήταν παρόντες για να εξυπηρετήσουν και να φροντίσουν τον καθένα από εμάς. Η φιλοξενία αυτών των ανθρώπων ομολογώ πως ήταν συγκινητική.  Τόσο εγώ ως δημιουργός, όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες μου είμαστε από καρδιάς ευγνώμονες σε όλους. 

Θα μας κάνετε μικρές αποκαλύψεις για το τι θα παρακολουθήσουμε στα συγκεκριμένα επεισόδια; 

Επιτέλους μαθαίνει η Φρόσω Τσάππα ότι εδώ και οκτώ μήνες η κόρη της Σαβούλλα έχει δεσμό με τον Άντρο! Συγκεκριμένα τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Όμως δεν θα μάθει ότι είναι γιος του μεγάλου της εχθρού. Τώρα αν θα το αποδεχθεί ή όχι αυτόν τον δεσμό, θα το δείτε στα επεισόδια!

Θα υπάρξουν γυρίσματα και σε άλλες περιοχές του νησιού; 

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Νίκος Γαλήνης, ως πιστός υπηρέτης της παράδοσης του τόπου, όσο και το κανάλι ΣΙΓΜΑ,  επιθυμούν  την προβολή και ανάδειξη και άλλων χωριών της Κύπρου μας. Αυτό όμως δεν εξαρτάται μόνο από την παραγωγή αλλά και από τις επικρατούσες συνθήκες ελέω πανδημίας. Δείτε πιο κάτω σχετικές εικόνες της περιοχής που εξασφαλίσαμε από τους συντελεστές της σειράς: 


 

Tags ΣΙΓΜΑ, η πεθερα, διασημοι, ΣΠΗΛΙΑ, ΧΩΡΙΟ, showbiz, gossip, celebrities, ilovetv, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6276 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4798 s // Total time: 4.1074 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X