Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Πρέπει να αποφύγετε σήμερα πάση θυσία είναι πειραματισμοί στα αισθηματικά σας! Αποφύγετε φλερτ με άτομα που μόλις συναντήσατε, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό... Επίσης, μην ξοδεύετε τις αποταμιεύσεις σας σε αντικείμενα πολυτελείας ή σε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Το απόγευμα αυξάνεται ο κίνδυνος σωματικής βλάβης!

 

Ταύρος

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθήσετε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

 

Δίδυμοι

Νέοι τομείς δράσης ίσως να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας, με το ξεκίνημα της μέρας. Μελετήστε τους προσεκτικά! Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει.

 

Καρκίνος

Η ευαισθησία και η διαίσθηση σας είναι όλο και ισχυρότερη! Η κλίση σας προς το μυστηριώδες ή την μυστικότητα σας φέρνει σε ξένα μέχρι στιγμής μονοπάτια, όπου θα εξερευνήσετε νέα πεδία ενδιαφέροντος. Αρκεί να ξέρετε σε τι εμπλέκεστε και να έχετε ένα ασφαλές σενάριο διαφυγής, για να μην πάθετε ζημίες…

 

Λέων

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες. Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να έρθετε σε επαφή με κατάλληλα πρόσωπα που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές προς όφελος σας στο άμεσο μέλλον.

 

Παρθένος

Φαίνεται σαν να χάνετε τα στηρίγματα σας σήμερα και να βρίσκεστε ξαφνικά έωλοι. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον που χρειάζονται προσοχή γιατί στην παρούσα φάση δεν σας ευνοούν. Τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις απογευματινές ώρες. Μήπως ετοιμάζεστε για μια από κοινού προσπάθεια ή για επαγγελματικό άνοιγμα;

 

Ζυγός

Εξωτερικά ερεθίσματα (ίσως από άτομα της πατρικής σας οικογένειας σας) εμποδίζουν τον γάμο σας ή τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε κανέναν εξωγενή παράγοντα να σας χειραγωγεί! Αλλάξτε και «φωτίστε» την εικόνα σας! Μια νέα δραστηριότητα θα είχε θαυμάσια επίδραση στο ηθικό σας.

 

Σκορπιός

Όταν επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας προβλήματα μπλοκάρετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να εξασφαλίσετε ένα επί πλέον εισόδημα. Για να αισθανθείτε ασφαλείς και να καθησυχάσετε τους φόβους σας, αναζητήστε εν ανάγκη την γνώμη ειδικού.

 

Τοξότης

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας. Είστε έτοιμοι για δράση και οφείλετε να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας σε σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Προσέξτε την υγεία σας και πάρτε φάρμακα μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού.

 

Αιγόκερως

Η φαντασία σας είναι ανεξέλεγκτη και είναι σαν να ζείτε στον μαγικό σας κόσμο, αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Προσέξτε μόνο μην προσγειωθείτε ανώμαλα… Ως προς την προσωπική σας ζωή, η διαίσθηση σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο πως θα πρέπει να κινηθείτε αναφορικά με το ταίρι σας.

 

Υδροχόος

Προσπαθήστε να έχετε μια πιο σωστή και ώριμη άποψη για τους ανθρώπους. Μην λυπάστε για την συμπεριφορά τους, έχουν την ευθύνη των πράξεών τους και δεν χρειάζεται να επηρεάζεται τη δική σας ψυχολογία αρνητικά. Στα επαγγελματικά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε υπομονή και επιμονή, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

 

Ιχθείς

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Φανείτε προσαρμοστικοί στην δουλειά σας και μην αφήνετε τα απρόοπτα να χαλάσουν τη διάθεση σας και να σας αποσυντονίσουν. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο κατά τη διάρκεια της μέρας. Ευνοϊκή μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες!

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή:τthebestgr

Tags προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7434 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4326 s // Total time: 3.1761 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X