Ολυμπία Χοψονίδου: Αναφέρει τα προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες [εικόνα]


Ολυμπία Χοψονίδου: Αναφέρει τα προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες [εικόνα]

Αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Τις διαδικτυακές ερωτήσεις των followers της κλήθηκε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, αναμεσά σε όσα ρωτήθηκε, αποκάλυψε για πρώτη φορά τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν στις έξι εγκυμοσύνες που βίωσε.

Πιο συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: “Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονια”. Δείτε πιο κάτω την εικόνα:

Tags διασημοι, Ολυμπία Χοψονίδου, εγκυμοσύνη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9925 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4083 s // Total time: 2.4008 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X