Άννα Μαρία Βέλλη: Δείτε την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και αφορά στον Νίκο Μπάρτζη [εικόνα]


Άννα Μαρία Βέλλη: Δείτε την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και αφορά στον Νίκο Μπάρτζη [εικόνα]

Η απίστευτη κίνησή της και το μήνυμα που έστειλε.

Την θερμή της υποστήριξη προς τα αγαπημένα της πρόσωπα που άφησε πίσω της στον Άγιο Δομίνικο και στο “Survivor”, εκφράζει πλέον μέσα από τα social media της, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας, δημοσίευσε σε instastory της, την αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της και είναι εξαιρετικά αφιερωμένη προς τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή.

Η Άννα Μαρία Βέλλη μετά από τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, επέστρεψε στην Ελλάδα και περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Βέλλη: Μιλάει πρώτη φορά και αποκαλύπτει την σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη [βίντεο]

Μάλιστα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα στη παραλία και με διάφορες κακουχίες αποφάσισε να περιποιηθεί τον εαυτό της. Η Άννα Μαρία Βέλλη πήγε για μανικιούρ και μάλιστα θέλησε να… τιμήσει τους φίλους της στο Survivor, Νίκο Μπάρτζη και James Καφετζή.

Η YouTuber επέλεξε συγκεκριμένα μπλε αποχωρήσεις, λόγω της ομάδας που ήταν στο reality επιβίωσης, ενώ σε δύο από τα νύχια της έγραψε τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των δύο κολλητών της παικτών, χρησιμοποιώντας σε hashtags τα εξής: "'Ολα μπλε, James και Μπάρτζης, μαζί σας μέχρι το τέλος".Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Άννα Μαρία Βελλή, διασημοι, νικος μπαρτζης, james καφετζης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5234 s (227 Queries.) // Parse time: 1.7075 s // Total time: 4.2308 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X