Ο Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης μιλά για τη νέα θεραπεία Smart Lipo στο λαιμό


Ο Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης μιλά για τη νέα θεραπεία Smart Lipo στο λαιμό

Ο γνωστός στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, εξειδικευμένος στην αισθητική χειρουργική προσώπου εξηγεί τη χρήση του Smart Lip στο λαιμό και όλα τα οφέλη του. 

Αισθάνεστε ότι έχετε υπερβολικά μεγάλο ή “διπλό πηγούνι”, παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε υγιές βάρος; Η λιποαναρρόφηση του λαιμού μπορεί να επιτύχει ένα μόνιμα, καλύτερα καθορισμένο και πιο χαριτωμένο λαιμό και ντεκολτέ.

Επειδή η λιποαναρρόφηση αφαιρεί το υπερβολικό λίπος στην περιοχή, αλλά δεν μπορεί να βελτιώσει το σημαντικά το χαλαρό δέρμα, ο τυπικός υποψήφιος ασθενής λιποαναρρόφησης στο λαιμό θα είναι νεότερος, ξεκινώντας από την ηλικία των 20 ετών έως τις αρχές της δεκαετίας του 50, καθώς οι νεότεροι ασθενείς έχουν συνήθως καλή ελαστικότητα του δέρματος και περισσότερη ομοιομορφία μετά τη λιποαναρρόφηση.

Η χρήση του Smart Lipo στο λαιμό είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Παρέχει τη δυνατότητα του να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ασθενείς με μικρή πληρότητα στην περιοχή του λαιμού, όπου το λέιζερ θα βοηθήσει στη σύσφιξη του δέρματος.

Η διαδικασία αυτή χαρακτηρίζεται ως πλήρως ασφαλής και γίνεται στο γραφείο με τοπική αναισθησία. Πρόκειται για μια νέα τεχνική η οποία έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης και αφαίρεσης του λίπους στην περιοχή του λαιμού, γνωστό σημείο όπου συνήθως κάνει την εμφάνισή της η γνωστή “γαλοπούλα”, το σημείο “turkey”. Το λέιζερ Smart Lipo βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής πολύ καιρό και έχει χρησιμοποιηθεί ως η “θεραπεία της στιγμής” για το λίπος στην περιοχή του λαιμού και όχι μόνο. Είναι ένα λέιζερ που υποβοηθά τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης σε συνδυασμό με σύσφιξη του δέρματος.

Διάβασε ακόμη: Η Jennifer Lopez έβαψε τα μαλλιά της [εικόνες & βίντεο]

Ποια είναι τα οφέλη αυτής της διαδικασίας;

Το Smart Lipo στο λαιμό είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία. Είναι μια διαδικασία γραφείου που μπορεί να επιτύχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το πλεονέκτημα που εντοπίζεται στη χρήση του συγκεκριμένου λέιζερ έναντι της πρότυπης λιποαναρρόφησης είναι η θέρμανση του δέρματος από την ενέργεια του λέιζερ, η οποία προκαλεί και παράγει περισσότερη σύσφιξη του δέρματος από ό, τι μπορεί να επιτευχθεί με τη διαδικασία της πρότυπης τεχνικής λιποαναρρόφησης.

Η διαδικασία αυτή αν μη τι άλλο έχει επεκτείνει το φάσμα και το εύρος των υποψηφίων που είναι επιλέξιμοι για μια μεμονωμένη λιποαναρρόφηση στην περιοχή του λαιμού. Διάβασε περισσότερα στη madamefigaro.cy.

Tags Smart Lipo, beauty, face, neck, Ομορφια, λαιμος, Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης, προσωπο, αισθητικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0015 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3628 s // Total time: 2.3643 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X