Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από την ζωή


Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από την ζωή

Θα επιστρέψουν τελικά στη Μεγάλη Βρετανία για την κηδεία του Φίλιππου;

Την είδηση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, 9 Απριλίου, το παλάτι του Buckingham , σκορπίζοντας στη θλίψη τόσο την ίδια την βασιλική του οικογένεια, όσο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών, έπειτα από την νοσηλεία που προηγήθηκε αφού παρουσίαζε προβλήματα υγείας, μιας και στις 17 Φεβρουαρίου είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα πλέον είναι η αντίδραση του πρίγκιππα Harry και της Meghan Markle, καθώς εδώ και λίγο διάστημα επέλεξαν να αποποιηθούν τα καθήκοντά τους στο παλάτι, και να αποστασιοποιηθούν από όλα αυτά.

Έτσι, λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Δούκα του Εδιμβούργου, ο ΠρίγκιπαςHarry και η Meghan Markle θέλησαν να αποχαιρετήσoυν τον Δούκα του Εδιμβούργου μεσα από ένα tweet. 

Συγκεκριμένα, οι Σάσεξ κοινοποίησαν μια φωτογραφία του Φίλιππου και έγραψαν: "Αναπαύσου εν ειρήνη Αυτού Υψηλότητα Δούκα του Εδιμβούργου".

Τώρα αυτό που όλοι περιμένουν να δουν είναι αν ο το ζευγάρι θα επιστρέψει πίσω στο Παλάτι, προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του Πρίγκιππα Φίλιππου. Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail ο Harry θα παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Windsor, ωστόσο η Meghan δεν θα μπορέσει αφού είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πηγή του ζευγαρίου, ανέφερε: "Ο Harry θα κάνει ό, τι μπορεί για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να είναι με την οικογένειά του. Αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο είναι να είναι εκεί για την οικογένειά του, και ιδιαίτερα με τη γιαγιά του, σε αυτή τη φοβερή περίοδο.Η Meghan είναι έγκυος, οπότε θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τους γιατρούς της για το αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει, αλλά νομίζω ότι ο Χάρι σίγουρα θα πάει". Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το διάσημο ζευγάρι στα social media:

Tags Meghan Markle, πριγκιπας φιλιππος, πρίγκιπας Harry, gossip, showbiz, celebrities, θανατος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7463 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2680 s // Total time: 3.0143 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X