Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νόσησε από κορωνοϊό και μόλις το μάθαμε! [βίντεο]


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νόσησε από κορωνοϊό και μόλις το μάθαμε! [βίντεο]

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το πώς βίωσε την περίοδο που είχε κορωνοϊό.  

Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό από τον οποίο νόσησε και δεν το γνωρίζαμε. 

Διαβάστε ακόμα: Τάσος Τρύφωνος: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα του που βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από ένα μήνα νοσηλείας 

“Εγώ πέρασα covid και το πέρασα και σχετικά εύκολα, στο τέλος είπα “Δόξα τω Θεώ” γιατί απαλλάχτηκα λίγο από μια αγωνία και ένα φόβο κι από τη στιγμή που δεν ταλαιπωρήθηκα και πάρα πολύ λέω Δόξα τω Θεώ”, ανέφερε η Ζουγανέλη. 

Κατόπιν, μιλώντας για την περίοδο της καραντίνας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν με ευνόησε ψυχολογικά. Εγώ στην πρώτη καραντίνα διαλύθηκα. Η ζωή μου τα έφερε έτσι που έγιναν αυτές οι αλλαγές στην προσωπική μου ζωή, που μου έδωσαν πολλή δύναμη και έτσι έχει ισορροπήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και μένει ανικανοποίητο ένα άλλο. Μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι και μου κάνει εντύπωση, γιατί τώρα λειτουργώ τελείως εφηβικά, δηλαδή έχω την τάση να κάνω πράγματα που σε κανονικές συνθήκες δεν θα έκανα”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Tags ελεωνορα ζουγανελη, κορωνοιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, covid


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3008 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4867 s // Total time: 2.7876 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X