Σπυρόπουλος – Πολίτη: Με κορωνοϊό το ζευγάρι! [βίντεο]


Σπυρόπουλος – Πολίτη: Με κορωνοϊό το ζευγάρι! [βίντεο]

Πιο βαριά ο ηθοποιός – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!  

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως “χτύπησε” και την πόρτα του σπιτιού του Κώστα Σπυρόπουλου και της Χριστίνας Πολίτη καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρωινού” και του Γιώργου Λιάγκα, το ζευγάρι νοσεί. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νόσησε από κορωνοϊό και μόλις το μάθαμε! [βίντεο]

Ο Γιώργος Λιάγκας κατόπιν σχετικής άδειας που πήρε από το ζευγάρι για να μεταφέρει την είδηση, ανέφερε πως ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος νόσησε πρώτος, περνάει πιο βαριά της ασθένεια με έντονα συμπτώματα, εμφανίζοντας πνευμονία γεγονός που τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά στη σύντροφό του και γνωστή δημοσιογράφο, Χριστίνα Πολίτη, όπως αναφέρθηκε έχει πιο ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. 

“Ξεκίνησαν τα συμπτώματα του Κώστα πριν από λίγες ημέρες. Είχε πυρετό και έκανε τελικά πνευμονία, έπεσε και το οξυγόνο κάτω από το επιθυμητό. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ και η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη, έχει κολλήσει κορωνοϊό αλλά με πιο ήπια συμπτώματα και είναι σπίτι της. Έχω μάθει και ποιος τους κόλλησε αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω”, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Κώστας Σπυρόπουλος, χριστινα πολιτη, κορωνοιος, γιωργος λιαγκας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8076 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4870 s // Total time: 3.2946 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X