Ο Πρίγκιπας Harry έφτασε ήδη στη Μεγάλη Βρετανία μετά τον θάνατο του παππού του! 


Ο Πρίγκιπας Harry έφτασε ήδη στη Μεγάλη Βρετανία μετά τον θάνατο του παππού του! 

Όλο το παρασκήνιο της άφιξής του στο Παλάτι!  

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στη Μεγάλη Βρετανία μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η συνάντηση του Πρίγκιπα Harry με την οικογένειά του, μετά την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε με τη σύζυγό του, Meghan Markle στην Oprah Winfrey. 

Ο Πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, κατέφθασε στη Μεγάλη Βρετανία από την California, την Κυριακή, 11 Απριλίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά τον θάνατο του παππού του, προκειμένου να πενθήσει με την οικογένειά του και να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος το ερχόμενο Σάββατο, 17 Απριλίου. 

Είναι η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Harry επισκέπτεται τη Μεγάλη Βρετανία μέσα σε ένα χρόνο και φυσικά η πρώτη φορά μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Meghan Markle δεν κατέστη δυνατόν να ταξιδέψει λόγω της κατάστασής της, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνης περιμένοντας το δεύτερο μωράκι της με τον Πρίγκιπα Harry, την κόρη τους. 

Photo Credits: EPA
 

Tags πρίγκιπας Harry, πριγκιπας φιλιππος, θανατος, διασημοι, κηδεία, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7054 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5920 s // Total time: 3.2974 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X