Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Νέο ξέσπασμα της μητέρας της για τα δημοσιεύματα επανασύνδεσης με τον Σάκη


Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Νέο ξέσπασμα της μητέρας της για τα δημοσιεύματα επανασύνδεσης με τον Σάκη

Την ενόχλησε ο τίτλος που διάβασε σε δημοσίευμα και ξέσπασε!

H κα. Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, δεν αντέχει να βλέπει δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη της να είναι κοντά στον Σάκη Κατσούλη. Απο την ημέρα που μπήκε στο Survivor ο πρώην της κόρης της με δημοσιεύσεις της ξεσπάει σε όσους γράφουν είτε για επανασύνδεση τους είτε για ερωτικό ενδιαφέρον της κόρης της για εκείνον. 

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε Μαριαλένα και Σάκη να μιλάνε για την αγάπη τους στους συμπαίκτες της. Η κα. Γεωργία αγνοεί τα πλάνα που βλέπουμε και με δηλώσεις της συνεχίζει να πιστεύει πως η κόρη της δεν έχει καθόλου ερωτικά αισθήματα για τον πρώην της. "Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου" είπε πριν απο λίγες μέρες σε δηλώσεις της.

Το πρωί της Τρίτης 13 Απριλίου με ανάρτηση της κάτω απο ένα ποστ που είχε ως θέμα το ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα μίλησαν στους συμπαίκτες τους για το πόσο αγαπιούνται, εκείνη ξέσπασε γράφοντας: "Μην γράφετε ότι… Όλα για τηλεθέαση. Ντροπή!".

 

 

Tags μαριαλενα ρουμελιώτη, survivor, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1837 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4450 s // Total time: 3.6287 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X