Επώνυμη Ελληνίδα συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει κιλά [βίντεο]


Επώνυμη Ελληνίδα συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει κιλά [βίντεο]

\"Mου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία...σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε”

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Μεσάνυχα” και στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε γνωστή Ελληνίδα η οποία εξομολογήθηκε την αίτια για την μεγάλη απώλεια κιλών που είχε και την έκανε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Αναφερόμαστε στη δημοσιογράφο Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία με ειλικρίνεια μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη δικιά της περιπέτεια και μάχη που έδωσε, δηλώνοντας μάλιστα και τη στήριξη που είχε από τον σύζυγό της.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: “Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εγκολποματίδιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά η από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Αυτό είναι το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Δεν ήθελα να με δει η κόρη μου στο νοσοκομείο και έκλαιγα κάθε βράδυ. Αυτό το παντρεύτηκα. Τη δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο το ξαναέπαθα και έχασα κι άλλα κιλά. Από 70 έγινα 59 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά. Μετά έπαθα ένα αυτοάνοσο. Πόναγα σε όλους του μύες”, προσθέτοντας για τον σύζυγό της: "Είναι ήρωας. Πέρασε πολύ άσχημα, είναι όμως πολύ δυνατός χαρακτήρας". Δείτε το βίντεο πιο κάτω[35:20]

Tags gossip, showbiz, celebrities, τζωρτζελα κοσιεβα, κιλά, απωλεια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5815 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4844 s // Total time: 3.0659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X