Αντωνία Χαραλάμπους: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό της και η επιτυχία που σημειώνει [βίντεο]


Αντωνία Χαραλάμπους: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό της και η επιτυχία που σημειώνει [βίντεο]

Μοιράζεται την αδικία που ένιωσε η ίδια για τον αδερφό της, Στέφανο.

Την αγάπη της για τα αδέρφια της μοιράζεται δημοσία στους λογαριασμούς της στα social media, η Αντωνία Χαραλάμπους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός, σε σχετικό post που εντοπίσαμε στο facebook της, δεν έκρυψε την περηφάνια της για τον 21χρονο αδερφό της, Στέφανο, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και μας έδειξε σε απόσπασμα το πρώτο του παιχνίδι, στο οποίο έπαιξε σε θέση βασικού.

Διαβάστε ακόμα: Αντωνία Χαραλάμπους: Πιο εξομολογητική από ποτέ για τον σύντροφό της!

Στο κείμενο της η Αντωνία Χαραλάμπους με συγκίνηση μοιράζεται τα εξής: “Τούτος ο Χαραλάμπους, εν ο Μικρός μου αδερφός. Ο Στέφανος εφυε που τα 11 του που την οικογένεια του και που την Κυπρο, εσσωκλειστός της Αρσεναλ, να εκπαιδευτει αυστηρά, για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Στέφανος τώρα εν 21 και εχει λίγα χρόνια που περιμένει να του δοθεί ευκαιρία καλή στην Κύπρο. Ο Στέφανος, εν τα ηβρε εύκολα στη ζωή του. Ο Στέφανος, κατ εμέ, αδικήθηκε ποδοσφαιρικά, παλιότερα. Ο Στέφανος είχε έναν παπά 1ο σκόρερ, που θα μπορούσε να τον ''κουντησει'', εν τον εκουντησε, γιατί ουλλα εν να φανούν στο γήπεδο ελαλε. Ο Στέφανος εν τα παρετησε. Ο Στέφανος επροπονητουν τζαι ε περίμενε, κάποτε υπομονετικά κάποτε με νεύρα, για να καταφέρει εκείνο που αγαπά. Ο Στέφανος, σήμερα, στο πρώτο του παιχνίδι, βασικός, επαλεψε με τους δαίμονες του, τζαι ε στάθηκε, όπως του αξίζει. Ο Στέφανος μέσα στο γήπεδο, είδε τους κόπους του να ανταμειβονται. Για μένα σήμερα, εν πρότυπο τζαι έμπνευση. Για τη δύναμη που έχει. Τουτη που θέλω να έχω τζαι γω, μέσ το δικό μου γήπεδο. Τη σκηνή. ο, τι τζαι να γίνει, η σκληρή δουλειά εν χάνεται ποτέ. Μπράβο σου. Αξίζει σου. Απόλαυσε το. Είμαι περήφανη". Δείτε την ανάρτησή της πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, αντωνια χαραλαμπους, αδερφοσ, διασημοι, ποδοσφαιριστής, Στεφανος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9411 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5567 s // Total time: 2.4978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X