"Eurovision": Μάθαμε την ημερομηνία που αναχωρεί η κυπριακή αποστολή για το Rotterdam [βίντεο]


"Eurovision": Μάθαμε την ημερομηνία που αναχωρεί η κυπριακή αποστολή για το Rotterdam [βίντεο]

Η απόσταση στη σχέση της με τον Mike που έχει δημιουργηθεί και το πρόγραμμα που ακολουθεί πριν να ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

Τις μέρες μετράει αντίστροφα η Έλενα Τσαγκρινού και η κυπριακή αποστολή του “El Diablo”, προκειμένου να βρεθούν σε ένα μήνα ακριβώς στη σκηνή της Eurovision.

Όπως αποκάλυψε η φετινή μας εκπρόσωπος, στην εκπομπή “Dot”, η ομάδα αναχωρεί για το Rotterdam της Ολλανδίας στις 8 Μαΐου, με τον ενθουσιασμό της να είναι ολοφάνερος, περιμένοντας να ζήσει την κάθε στιγμή με πολύ χαρά, δηλώνοντας πως πάει έτοιμη για να κερδίσει. 

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Η λεπτομέρεια που μάθαμε για την χορογραφία του "El Diablo" [βίντεο]

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το πρόγραμμα που ακολουθεί σχολιάζοντας: "Tώρα είμαι σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού. Το πρόγραμμά μου είναι σκληρό. Έχουμε συγκεκριμένες ώρες που κοιμόμαστε. Ξυπνάμε συγκεκριμένες ώρες για να κάνουμε πρόβες ου μπορεί να κρατήσουν και πέντε ώρες. Κάνουμε σταθερά φωνητική και υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή. Αυτό με κάνει να συγκεντρώνομαι στον διαγωνισμό. Έχω υψηλές προσδοκίες από τη Eurovision και θέλω να κερδίσω"

Όσο ια τον σύντροφό της Mike είπε: “Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Μου αρέσει η σταθερότητα και είμαι πολύ καλά με τον Μιχάλη. Λόγω Covid δεν μπορούμε να είμαστε πολύ μαζί και συναντιόμαστε φορώντας τις μάσκες μας, γιατί ο Mike είναι στις ευπαθείς ομάδες. Αυτή είναι μια περίοδος δουλειάς για εμένα. Δεν θα έρθει μαζί μου στο Rotterdam”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Έλενα Τσαγκρινού, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, eurovision, mike, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9730 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4531 s // Total time: 2.4260 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X