Αλέξης Παππάς: "Ο συγκάτοικός του στην Κύπρο δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του" [βίντεο]


Αλέξης Παππάς: "Ο συγκάτοικός του στην Κύπρο δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του" [βίντεο]

\"Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη\"

Τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης, 20 Απριλίου η εκπομπή “Eυτυχείτε”, ο οποίος αποκάλυψε μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια για τον Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που έχει συνεργαστεί με τον ηθοποιό στον παρελθόν, αποκάλυψε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής, τον άγνωστο τσακωμό του Αλέξη Παππά με τον συγκάτοικό του στην Κύπρο, τονίζοντας πως ο συγκάτοικος του που είναι και εκείνος ηθοποιός, και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους και αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες [βίντεο]

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί όταν έκανα τα backstage των 8 Λέξεων. Τον ξέρω καλά. Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όταν έκανε τα γυρίσματα για της 8 Λέξεις, γνωστός ηθοποιός, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δε θέλει να τον βλέπει μπροστά του από τη συνεργασία που είχαν. Δεν ήταν γυναίκα στη μέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο συγκάτοικος. Και έχει ακόμα νεύρα και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του γιατί ενώ αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο, ο Αλέξης Παππάς δεν γύρισε να του ζητήσει ούτε μια συγγνώμη". Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

Tags Αλέξης Παππάς, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities survivor, κυπρος, συγκατοικος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9366 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3844 s // Total time: 2.3210 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X