Κάτια Ζυγούλη για Σάκη Ρουβά: "Δε γίνεται να είσαι συνέχεια μέσα στον τρελό έρωτα, το χάνουμε...'


Κάτια Ζυγούλη για Σάκη Ρουβά: "Δε γίνεται να είσαι συνέχεια μέσα στον τρελό έρωτα, το χάνουμε...

Αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά που έχουν τα παιδιά της και τα συγκρίνει μαζί τους.

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα, παραχώρησε πρόσφατα η Κάτια Ζυγούλη.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, αναφέρθηκε στο πως καταφέρνουν μετά από τόσα χρόνια να μένουν ερωτευμένοι αλλά και τα στοιχεία που ξεχωρίζει σε εκείνον, όπως επίσης και τα χαρακτηριστικά που έχουν τα παιδιά της που θυμίζουν τόσο εκείνην όσο και τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα σχολίασε: “Αν πω για ένα στοιχείο τους “α, αυτό είναι Σάκης”, μετά από δυο λεπτά που θα το ξανασκεφτώ, θα καταλάβω ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που έχουμε και οι δυο".

Διαβάστε ακόμαΚάτια Ζυγούλη: Δεν θα πιστέψετε τι είναι αυτό που μαγείρεψαν τα παιδιά της στο σπίτι [εικόνα]

Όσο για τον έρωτά της με τον Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε: "Eίμαστε ερωτευμένοι. Πιστεύω όμως ότι και αυτό έχει σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Δε γίνεται να είσαι συνέχεια μέσα στον τρελό έρωτα, είναι μια διαδικασία κατά την οποία αυτό το συναίσθημα φουντώνει, το χάνουμε και μετά το ξαναβρίσκουμε. Είμαστε πολλά χρόνια με τον Σάκη και μου αρέσει που υπάρχει ακόμη αυτό το πάνω – κάτω μεταξύ μας."

Mεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θαυμάζει σε εκείνον, τονίζοντας: "To ότι δεν σταματά ποτέ να θέλει να μαθαίνει. Η δίψα του για μάθηση είναι πραγματικά τεράστια. Επίσης, λατρεύω το πως μεταμορφώνεται από ένα ευαίσθητο παιδί σε έναν άντρα που μπορείς να στηριχθείς και να πεις: “Πάμε. Ό,τι θες θα το καταφέρουμε”. Έχει αυτές τις αλλαγές που μου αρέσουν πολύ."

 

Tags gossip, showbiz, celebriites, κατια ζυγουλη, σακης ρουβας, παιδια, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6530 s (280 Queries.) // Parse time: 0.5863 s // Total time: 3.2393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X