Μελίνα Μεταξά: Η πρώην Κύπρια παίκτρια του “Survivor” εξομολογείται: “Μου έφεραν έναν άνθρωπο που δεν ήταν καν ο σύντροφός μου”


Μελίνα Μεταξά: Η πρώην Κύπρια παίκτρια του “Survivor” εξομολογείται: “Μου έφεραν έναν άνθρωπο που δεν ήταν καν ο σύντροφός μου”

Η αποκάλυψη τρία χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε  

Η Μελίνα Μεταξά την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Survivor” το 2018, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 22 Απριλίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε”. 

Η πρώην Κύπρια παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη ερωτηθείσα να απαντήσει ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της στο παιχνίδι.

“Η δυσκολότερη στιγμή ήταν όταν είχαμε κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και κάποιο δικό μας άτομο θα ερχότανε στον Άγιο Δομίνικο και σε όλους πήγε κάποιο άτομο από την οικογένειά τους ενώ σε εμένα είχε έρθει ένα άτομο που δεν ήτανε καν η σχέση μου. Απλά ζήτησε εκείνος δημοσιότητα και βρήκε αυτόν τον τρόπο να πείσει άτομα της παραγωγής και να έρθει στον Άγιο Δομίνικο χωρίς να ενημερώσει την οικογένειά μου”, αποκάλυψε η Μελίνα Μεταξά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα και στην gallery που ακολουθεί στιγμιότυπα από το έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο αναφέρθηκε η Μελίνα: 


 

 

Tags μελινα μεταξα, survivor, showbiz cy, showbiz κύπρος, διασημοι, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1355 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4094 s // Total time: 2.5450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X