Γιωργής Τσουρής: Οι συμβουλές του πατέρα του, Ανδρέα Τσουρή σε εκείνον! 


Γιωργής Τσουρής: Οι συμβουλές του πατέρα του, Ανδρέα Τσουρή σε εκείνον! 

Ο γιος του καταξιωμένου Κύπριου ηθοποιού μιλάει για τη συνεργασία με τον πατέρα του  

Ο Γιωργής Τσουρής, γιος του σπουδαίου Κύπριου ηθοποιού, Ανδρέα Τσουρή, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στην Αθήνα, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 22 Απριλίου, μέσω skype στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πατέρα του.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Τσουρής: Η σπάνια εξομολόγηση για τον βραβευμένο ηθοποιό γιο του! [βίντεο]

“Έχουμε συνεργαστεί (με τον πατέρα μου) στα μικράτα μου και στα μικράτα του. Και σε κάποιες σειρές και στο θέατρο, όταν ήμουν μικρός είχα συμμετάσχει. Ήμουνα που ήμουνα εκεί πέρα. Ήμουν πάντα σε μία γωνιά στο θέατρο, έκανα τα μαθήματά μου […] Κάπως βρεθήκαμε και μαζί επί σκηνής, που φυσιολογικό ήταν και τότε, φυσιολογικό θα ήταν και τώρα αν συνέβαινε […] Ενώ κάνουμε την ίδια δουλειά και το υλικό μας το θεατρικό είναι αρκετά κοντά με διαφορά 30ετίας, στην πραγματικότητα με τον πατέρα μου δεν έχουμε την ίδια ιδιοσυγκρασία. Είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος. Μπαίνει στη δουλειά πολύ πιο αθώα. Η κριτική του σε εμένα είναι πολύ πιο ευγενική από την κριτική τη δική μου σε αυτόν”, εξομολογήθηκε ο Γιωργής Τσουρής. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο ο Γιωργής Τσουρής συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”.  

Tags ανδρεας τσουρης, γιωργης τσουρης, διασημοι, ηρθε κι εδεσε, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0062 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0332 s // Total time: 0.0394 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X