Scarlett Johansson: Έδωσε λεπτομέρειες για το πως έγινε ο γάμος της εν μέσω κορωνοϊού


Scarlett Johansson: Έδωσε λεπτομέρειες για το πως έγινε ο γάμος της εν μέσω κορωνοϊού

Μάθαμε πώς οργάνωσε το γάμο της με τον αγαπημένο της, Colin Jost.

Πολλά σχέδια ζευγαριών που σκόπευαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ανατράπηκαν ξαφνικά εξαιτίας του κορωνοϊού με αποτέλεσμα οι μελλόνυμφοι είτε να αναβάλουν την τελετή για αργότερα, είτε αποφασίζοντας να κάνουν σημαντικές αλλαγές ώστε να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Ένα από αυτά τα ζευγάρια ήταν και η Scarlett Johansson με τον Colin Jost, που παντρεύτηκαν εν μέσω κορωνοϊού τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό People ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τους δυο τους και το γεγονός ότι ήταν μια πολύ προσωπική και ζεστή τελετή με λίγα άτομα, έμοιαζε να είναι σκόπιμο. Θέλαμε να νιώθουμε ότι ήταν μια εσκεμμένη απόφαση (να είναι λίγα άτομα παρόντα) παρά ότι ήταν κάτι που μας καταπίεζε”, υπογράμμισε η Johansson, αναφερόμενη στην κατάσταση που βιώνουμε.

Επιπλέον, το ζευγάρι έλαβε τα μέτρα του, ώστε όλοι οι καλεσμένοι να νιώθουν ασφαλείς αλλά και άνετα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της ηθοποιού στη Νέα Υόρκη και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Πάντως, από τα σχόλια του γαμπρού, έγινε κατανοητό ότι τις περισσότερες αποφάσεις έλαβε η νύφη. Εξάλλου, όπως δήλωσε ο κωμικός, μεγαλώνοντας δεν φανταζόταν το γάμο του αλλά τη σύντροφο των ονείρων του.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ύστερα από δύο χρόνια σχέσης το 2019 και έκανε το επόμενο βήμα τον Οκτώβριο του 2020, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα στο κοινό μέσω ανάρτησης του οργανισμού Meals on Wheels, ζητώντας από τους φανς τους να κάνουν μια δωρεά σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Για τον Jost είναι ο πρώτος του γάμος ενώ για τη Johansson ο τρίτος. Μάλιστα, από τον δεύτερό γάμο της έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την 6χρονη Rose Dorothy.

 

Πηγή:madamefigarocy

Photo Credits: EPA

Tags gossip, showbiz, celebrities, hollywood, Scarlett Johanson


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8908 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3999 s // Total time: 2.2907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X