Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Είναι επίσημα ζευγάρι και πλέον δεν το κρύβουν!


Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Είναι επίσημα ζευγάρι και πλέον δεν το κρύβουν!

Tα σημάδια που τους πρόδωσαν!

Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή να είναι ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν. Όλα ξεκίνησαν όταν η 36χρονη influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, όπου είδαμε πλάνα από το νέο της σπίτι και εκτός απο τον γάτο της που έχει απο το 2014 μας έδειξε και άλλη μια γατούλα που άνηκε στον Ίαν Στρατή.

Οι δυο τους κράτησαν σιγή ιχθύος με την Μαίρη απλά να πως όταν έρθει η ώρα θα τα πει όλα. "Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;" είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες μέρες αργότερα οι followers της influencer ανακάλυψαν πως το ζευγάρι εμφανίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε ποστ τους να φορούν την ίδια μπλούζα. Είναι η αλήθεια πως οι δυο τους δεν ήθελαν να κρύψουν την σχέση τους αλλά και ούτε να μιλήσουν δημόσια για αυτήν. Επιπλέον σε όλα τα πιο πάνω οι διαδικτυακοί τους φίλοι εντόπισαν άλλο ένα σημάδι που πρόεδωσε τον έρωτα τους. Σε ένα απο τα highlights της Μαίρης Συνατσάκη στο instagram υπάρχει ένα βίντεο όπου η 36χρονη παρουσιάζει ένα ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της και στο οποίο στην αντανάκλαση του γυάλινου τοίχου της κουζίνας που υπάρχει πίσω της φαίνεται ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με φιλικά τους πρόσωπα οι δυο τους είναι επίσημα ζευγάρι και θα αποκαλύψουν δημόσια για τον έρωτα τους όταν νιώσουν έτοιμοι. Δείτε πιο κάτω το επίμαχο βίντεο:

 

 

 

Tags μαιρη συνατσακη, ιαν στρατης, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1736 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7658 s // Total time: 4.9394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X