Αλέξης Παππάς: Έκανε τις πρώτες αποκαλυπτικές του δηλώσεις και τα είπε όλα [βίντεο]


Αλέξης Παππάς: Έκανε τις πρώτες αποκαλυπτικές του δηλώσεις και τα είπε όλα [βίντεο]

\"Εγώ περίμενα ότι θα μείνω, οι πιθανότητες να φύγω ήταν απειροελάχιστες\" - \"Αν έφευγε ο James από την εξίσωση, τότε ήταν σίγουρος ο τελικός\"

Tις πρώτες του δηλώσεις έκανε μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομινίκο, στην εκπομπή  "Love it" με την Ιωάννα Μαλέσκου,  ο πολυσυζητημένος πρώην παίκτης του reality επιβίωσης "Survivor".

O Αλέξης Παππάς πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, έδωσε λύσεις σε αναπάντητα ερωτήματα, κάνοντας αναφορά στην επεισοδιακή αποχώρησή του, στο δίδυμο James - Nίκο, καθώς και στο περιστατικό που είχε με τον Chris όταν έφυγαν από την παραλία, όπως επίσης σχολίασε και τον Ηλία - Τριαντάφυλλο.

Για την αποχώρησή του σχολίασε:"Εγώ περίμενα ότι θα μείνω, οι πιθανότητες να φύγω ήταν απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενη δήλωσή μου ότι μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα γυρίσει σπίτι του να φάει το αρνί. Ήμουν εγώ αυτός. Το βούκινο του Παπαδόπουλου το ακούω στα όνειρά μου πλέον, τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν φύγω".

Για τον James Καφετζή: "Ήταν περισσότερο το κίνητρο για εμένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον James σε μία προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James από την εξίσωση, τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, έφτασα τα πράγματα στο πικ, δώσαμε τη μονομαχία και με ψηλά το κεφάλι, έχασα.Το μήνυμα που πήρα από την αποχώρησή μου ήταν ότι είχε παραγίνει το θέμα της τριβής με εμένα και τον James. Είπε ο κόσμος πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να σταματήσει αυτή η διαμάχη, είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα James"

Ενώ συμπλήρωσε: "Και ο Νίκος Μπάρτζης, και ο Κώστας και ο James είναι σίγουρα παιδιά που έχουν ακούσει την άποψη του Παππά περισσότερο από την ειλικρινή άποψη του Παππά. Έχω έναν τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να ακούω λίγο τα γόνατα. Το όνομά μου έπαιξε πολλές φορές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους και την ώρα που κοιμόντουσαν.Πολλές φορές, ήμουν πιο καυστικός από ό,τι θα με περίμεναν κάποιοι. Είχα μια αρχή, έλεγα ότι όλα τα παιδιά ήξεραν τους κανονισμούς, αυτός που θα χάσει πρώτος, θα ήταν αυτός που θα χάσει πρώτος τη ψυχραιμία του. Ο Παππάς ήταν ο παίκτης που ήταν πάντα ψύχραιμος και περίμενα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Μόλις την έκανε θα το χρησιμοποιούσα εναντίον του".

Για το τι συνέβη στο δάσος με τον Chris Σταμούλη, αποκάλυψε: "Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος ζητούσε επίμονα να πει κάποιος στα αγγλικά ότι αυτό που έκανε ο αντίπαλος ήταν φάουλ, τη στιγμή που έπαιζε η Άννα Μαρία με κάποιον άλλο. Ζήτησε από μένα και τον James να επικοινωνήσουμε το φάουλ για να μπορέσει ο διαιτητής να το αλλάξει. Του είπε ο James ότι δεν έγινε κάτι και αυτός τα πήρε στο κρανίο και έριξε μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους μπλε. Του είπα να ζητήσει συγγνώμη και όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται, εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Τότε ο James υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες τάχθηκε 100% υπέρ του Νίκου. Τα πήρα στο κρανίο και πιάνω τον Κρις να πάμε να δούμε το δάσος.Βρήκαμε φαγητό και όχι μόνο βρήκαμε, αλλά το απολαύσαμε κιόλας. Επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, τη στιγμή που οι υπόλοιποι πεινούσαν.  Τότε ξέσπασε ένας μεγάλος θυμός από τον James. Δεν ισχύει αυτό με τον security γιατί αν έπαιζε ξύλο θα με είχαν αποβάλει από το παιχνίδι. Η τριάδα το σκέφτηκε όλο αυτό. Μετά από αυτό που δημιουργήθηκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο".

Για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τριαντάφυλλο: "Ο Ηλίας είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, αλλά χάνει πολύ εύκολα τον έλεγχο. Αυτό, αν το έχει καταλάβει ο James, ή ο μελλοντικός αντίπαλος, νομίζω ότι μπορεί να χειριστεί αυτό το όπλο. Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, δε μπορείς να μην τον αγαπήσεις". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Αλέξης Παππάς, διασημοι, survivor, gossip, showbiz, celebriites, δηλωσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3301 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2240 s // Total time: 2.5540 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X