Πάνος Μουζουράκης: Η απολαυστική φάρσα στη μητέρα του με συνεργό τη σύντροφό του [βίντεο]


Πάνος Μουζουράκης: Η απολαυστική φάρσα στη μητέρα του με συνεργό τη σύντροφό του [βίντεο]

Δείτε τι της ετοίμασε και εκείνη το πίστεψε!

Στο μακρινό Los Angeles βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Μουζουράκης, έχοντας μαζί του τη σύντροφό του, Τζίνα Γαβαλά.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης με αφορμή τη μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα που διανύουμε, θυμήθηκε και μοιράστηκε μαζί με τους followers του στο instagram, ένα απίστευτο στιγμιότυπο με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, Πάνος Μουζουράκης μας έδειξε τη φάρσα που έκανε στη μητέρα του, όταν εκείνος σε σύνδεση τους μέσω του κινητού τηλεφώνου, την έκανε να πιστέψει πως βρισκόταν σε εκκλησία, παρά τα απαγορευτικά μέτρα, με την ίδια να το πιστεύει και να πέφτει στη παγίδα του.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Μουζουράκης: Πως απαντάει στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά; [βίντεο]

Ο τραγουδιστής κατ' ακρίβεια εβαλε στην τηλεόρασή του μια λειτουργία, αποκαλύπτοντας της με τον μοναδικό του τρόπο πως πήγε παράνομα στην εκκλησία, με τον ίδιο να σχολιάζει στη λεζάντα του βίντεο: "Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία).Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου.Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας.Ο Θεός μαζί σας.Αγαπάτε Αλλήλους". 

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως το χεράκι της σε αυτή τη καλοστημένη και μελετημένη φάρσα έβαλε και η αγαπημένη του Πάνου Μουζουράκη, Τζίνα Γαβαλά. Δείτε την ανάρτηση του πιο κάτω:

Tags πανος μουζουρακης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, συντροφοσ, μητερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2401 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8933 s // Total time: 3.1335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X