Πασχάλης Τερζής: επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια


Πασχάλης Τερζής: επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια

Τη μεγάλη του επιστροφή στο προσκήνιο φέρεται να ετοιμάζει ο Πασχάλης Τερζής, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε απομονωθεί στο κτήμα του έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η Real Life, ο λαϊκός τραγουδιστής νιώθει πλέον καλά στην υγεία του, και είναι έτοιμος να τραγουδήσει ξανά μπροστά στο κοινό του.

«Κατάφερα να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη» λέει ο ίδιος, αναφερόμενος στα χρόνια της απομόνωσής του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του, όπου καλλιεργούσε τη γη του και απολάμβανε χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του.

Ο ίδιος τονίζει: «Δεν έχω μεγαλεπήβολα σχέδια! Θέλω να κάνω κάτι σεμνό, με πολύ φθηνό εισιτήριο, ίσως το χαμηλότερο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, γιατί ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Πολλοί συνάνθρωποί μας πεινάνε. Θα δώσω κάποιες συναυλίες, ξεκινώντας στα μέσα Ιουνίου από την Πάτρα. Θα ακολουθήσουν η Καβάλα, τα Γιάννενα, η Καλαμάτα, η Κρήτη… Έχω κάποια ανησυχία και είναι φυσιολογικό. Είναι εύλογη ανησυχία. Ο κόσμος θέλει να βγω κι αυτό είναι το έναυσμα. Κι εμένα μου λείπει η αγάπη του. Έτσι, νιώθω πολύ όμορφα που θα βγω σε ανοιχτούς χώρους».

Ο 64χρονος τραγουδιστής έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές πρόβες, μαζί με τη 10μελή ορχήστρα του, και υπόσχεται συναυλίες που θα εξελιχθούν σε καλά λαϊκά γλέντια, προκειμένου ο κόσμος να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Μάλιστα, φέρεται να ετοιμάζει καινούργιο cd, επιλέγοντας τα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν σε αυτό.

Tags πασχάλης τερζής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9750 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2428 s // Total time: 3.2178 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X