H Έβελυν Καζαντζόγλου σου δείχνει βήμα - βήμα πώς τοποθετεί τα τουφάκια extension [βίντεο]


H Έβελυν Καζαντζόγλου σου δείχνει βήμα - βήμα πώς τοποθετεί τα τουφάκια extension [βίντεο]

Τα μυστικά για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου συχνά, μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έδειξε ανεβάζοντας βιντεάκια τα βήματα που ακολουθεί για να είναι πάντα περιποιημένη και λαμπερή, ειδικότερα σε ότι αφορά τα μαλλιά της.

Αυτή τη φορά, το γνωστό μοντέλο και influencer παρουσίασε βήμα - βήμα πώς τοποθετεί η ίδια τα τουφάκια extension αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Διάβασε ακόμη: Όσκαρ 2021: 10 beauty looks που ξεχωρίσαμε

Αρχικά, κάνει τρεις χωρίστρες και τοποθετεί το πιο μικρό τουφάκι χαμηλά. Ένα από τα μυστικά της για να είναι πιο σταθερά τα κλιπάκια πάνω στα μαλλιά είναι το κρεπάρισμα, δηλαδή το ξύσιμο που κάνουμε για να δημιουργηθεί όγκος.

Στη συνέχεια, τοποθετεί στη δεύτερη χωρίστρα που πρέπει να γίνει κοντά στο αυτί, το δεύτερο τουφάκι που είναι μεσαίο στο φάρδος.

Τέλος, στη τρίτη χωρίστρα στοχεύει να γεμίσει τα μπροστά ενώ μας παροτρύνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικές έτσι ώστε να καλύψουμε σωστά τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού. Δες το βίντεο και ακολούθησε τα βήματα της:

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου, μαλλιά, Ομορφια, τουφάκια extension, extension, hair, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8017 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3934 s // Total time: 3.1951 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X