Αυτή ήταν η αντίδραση του μικρού Archie μόλις έμαθε την εγκυμοσύνη της Meghan Markle


Αυτή ήταν η αντίδραση του μικρού Archie μόλις έμαθε την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Οι ανησυχίες που έχει το διάσημο ζεύγος πλέον.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποκάλυψαν με ανάρτησή τους στα social media, το ευχάριστο γεγονός πως πρόκειται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά .

Το διάσημο ζεύγος, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν πρίν από λίγο διάστημα μέσα από τη κοινή τους συνέντευξη στην Oprah Winfrey, με το νέο μέλος της οικογένειας του να είναι κοριτσάκι.

Ο σχεδόν δυο ετών, πρωτότοκος γιος του πρίγκιππα Harry και της Meghan Markle, Archie, γνωρίζει το γεγονός πως η οικογένεια τους θα μεγαλώσει, με τους γονείς του να του χαρίζουν σύντομα μια μικρή αδερφούλα, με τον ίδιο να δείχνει ενθουσιασμένος.

Διαβάστε ακόμα: Meghan Markle: Η βόλτα στην California με τον Archie και η φουσκωμένη κοιλίτσα που "έκλεψε" τις εντυπώσεις [εικόνα]

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το περιοδικό Us Weekly, το οποίο ανέφερε πως μόλις ο μικρός έμαθε τα νέα για την εγκυμοσύνη της μαμάς του, ενθουσιάστηκε:"Ο Archie ξέρει πως θα γίνει μεγάλος αδερφός σύντομα και είναι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσει".

Σύμφωνα με πηγή μάλιστα, το ζευγάρι, έχει τις ανησυχίες του,μιας και η προσοχή τους  θα διασπαστεί σε δύο παιδιά και προσπαθούν να δώσουν στον Archie την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.

Tags gossip, showbiz, celebrities, hollywood, Meghan Markle, Prince Harry, ARCHIE


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8834 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4027 s // Total time: 3.2861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X