Κατερίνα Kαινούργιου: “Μου έχει επιτεθεί πολύς κόσμος λόγω..." [βίντεο]


Κατερίνα Kαινούργιου: “Μου έχει επιτεθεί πολύς κόσμος λόγω..." [βίντεο]

\"Έχω δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα...\"

Το πρωί της Τρίτης, 27 Aπριλίου,  η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της "Ευτυχείτε", αποκάλυψε τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει από μεγάλη μερίδα κόσμου με αφορμή δηλώσεις της σχετικά με τον Αλέξη Παππά και το γεγονός πως δεν τον θέλει σε καμία περίπτωση καλεσμένο της,  αφού η συμπεριφορά του στο "Survivor" δεν της άρεσε καθόλου.

Η ίδια μάλιστα τόνισε πως έχει αλλάξει γνώμη και είπε πως θέλει να συναντήσει τηλεοπτικά τον Αλέξη Παππά, κάνοντας παράλληλα αναφορά στα πάρα πολύ αρνητικά σχόλια που δέχεται. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Ο σύντροφός της έχει γενέθλια και δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή τους στιγμή

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια δήλωσε: “Αλλάζω γνώμη. Θέλω τον Παππά. Θα γυρίζω την μπιφτέκα. Μου έχει επιτεθεί πολύς κόσμος. Μου λένε ότι καταλαβαίνουμε ότι δεν γουστάρεις τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, αλλά είσαι παρουσιάστρια και δεν μπορείς να μην ακούσεις τη γνώμη του. Μη γίνετε φίλοι. Αλλά αν έρθει οφείλεις να ακούσεις τη γνώμη του. Έχω δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα, ότι αν θες να είσαι στη παρουσιάστρια οφείλεις να τον ακούσεις. Γύρισα τη μπιφτέκα.”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags κατερινα καινουργιου, διασημοι, αλεξης παππα, gossip, showbiz, celebrities, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5068 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4842 s // Total time: 2.9910 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X