Χριστίνα Παυλίδου: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα της! 


Χριστίνα Παυλίδου: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα της! 

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρεται στον πατέρα της.  

Η Χριστίνα Παυλίδου είναι από τις πιο αγαπητές παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας και ενώ οι περισσότεροι γνώριζαν τη μητέρα της, Άλκηστις Παυλίδου, ωστόσο, ελάχιστοι γνωρίζουν για τον πατέρα της, τον γραφίστα Άντρο Παυλίδη. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Παυλίδου: Μας μεταφέρει στα backstage του θεάτρου! 

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Down Town” και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, κλήθηκε να μιλήσει για εκείνον.

“Ο πατέρας μου είναι σήμερα 82 σχεδόν ετών – και εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, με κριτική σκέψη, διαύγεια πνεύματος και αίσθηση του μέτρου. Υπήρξε πάντα πολύ διακριτικός. Η μητέρα μου, όμως, ήταν τόσο καταλυτική ως παρουσία που ο πατέρας μου, με δική του απόφαση  - γιατί αυτό επιθυμούσε και ο ίδιος – ήταν λίγο πιο πίσω πάντα. Η σχέση μου με τον πατέρα μου, αν και πράγματι λίγοι με ρώτησαν για αυτήν, ήταν πάντοτε εξίσου δυνατή. Και μπορώ να σου πω ότι έγινε ακόμα πιο δυνατή τώρα και κατά τη διάρκεια της αρρώστιας της μαμάς, αλλά και μετά τον θάνατό της. Η αρρώστια της μαμάς μας ένωσε ακόμα περισσότερο με τον πατέρα μου με εμένα και την Κύνθια, και ακόμα παραπάνω μετά ο θάνατός της. Αυτό, λοιπόν, ήταν το μεγάλο δώρο της μαμάς μου προς εμάς: Φεύγοντας μας άφησε αυτή την άρρηκτη σχέση που είναι η δύναμη και η παρηγοριά μας”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 
 

Tags χριστίνα παυλίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0050 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0338 s // Total time: 0.0389 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X