Mario Hezonja: Η απίθανη απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τον έρωτα του που είναι η Ιωάννα Μαλέσκου


Mario Hezonja: Η απίθανη απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τον έρωτα του που είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Δεν κρύβει τα αισθήματα του ο διάσημος καλαθοσφαιριστής

Οι φήμες για έρωτα μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και του σουπερ σταρ καλαθοσφαιριστή του Παναθηναικού, Mario Hezonja ξεκίνησαν λίγες ημέρες μετά την άφιξη του στην Ελλάδα. Εκείνος που να σημειώσουμε στο instagram δεν ακολουθεί κανένα διαδικτυακό του φίλο έκανε like σε φωτογραφία της πανέμορφης παρουσιάστριας. 

Ακολούθησε έντονη πολιορκία απο τα ΜΜΕ στην Ιωάννα Μαλέσκου για να δώσει απαντήσεις στο τι συμβαίνει μεταξύ τους αλλά και οι φίλοι του Παναθηναικού πίεζαν την παρουσιάστρια στο να βοηθήσει ώστε ο καλαθοσφαιριστής να μείνει στην ομάδα. Η Ιωάννα μιλώντας πρόσφατα στο κανάλι «Fipster» στο YouTube  αναφέρθηκε στον Mario Hezonja λέγοντας: "Κάνει μία προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό, για την ομάδα για την οποία έχει έρθει, και νομίζω ότι τα πάει πάρα πολύ καλά. Βάζει πολλά… γκολ και τρίποντα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο και κάνουν τα πάντα, πιστέψτε με, για να μείνει ο άνθρωπος στην Ελλάδα. Ειλικρινά, ό,τι περνά από το χέρι τους κι όχι μόνο από το δικό τους απ’ ό,τι φαίνεται. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Και τι να κάνω; Είναι άλλος χώρος αυτός. Εκείνος κάνει κάτι για να μείνω εγώ; Πάντως, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Επειδή παρακολουθούσα και τις προηγούμενες ημέρες και τα ματς. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Πολύ δυνατός. Και ψηλός" ενώ είπε για την προσωπική της ζωή πως είναι "Ελεύθερη πολιορκημένη"

Ο Mario Hezonja κρατούσε σιγή ιθχύος για το όλο θέμα μέχρι πριν λίγες ώρες όπου παραχώρησε στο gazzetta.gr και ρωτήθηκε "Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;". Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την απίθανη αντίδραση του:

 

 

Tags μαριο χεζονια, ιωαννα μαλεσκου, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8703 s (280 Queries.) // Parse time: 0.5177 s // Total time: 3.3880 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X