Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 4 Μάϊου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 4 Μάϊου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Βαριά σύννεφα έχετε την αίσθηση ότι έχουν μαζευτεί στις σχέσεις σας. Η λύση που αναζητάτε βρίσκεται μέσα σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και το υποσυνείδητο σας θα σας οδηγήσει. Είστε πολύ σοβαροί ως προς τις συναισθηματικές σας δεσμεύσεις και απαιτείτε και από τον σύντροφό σας κάτι ανάλογο. Εάν το κλίμα που επικρατεί στην σχέση σας δεν σας αρέσει, είστε έτοιμοι να δώσετε μεγάλες μάχες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια είδηση φαίνεται να «σκάει» σήμερα και να αφορά τα εργασιακά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν αποτελείτε μέρος του προβλήματος, για να μην αγχώνεστε χωρίς λόγο… Οι ελεύθεροι, να περιμένετε ένα καινούργιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί και μην πέσετε με τα μούτρα, μέχρι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διατηρήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό περιβάλλον, διασφαλίστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία σας και χειριστείτε με ψυχραιμία συμβάντα που θα επηρεάσουν το οικογενειακό σας περιβάλλον.  Ο εκνευρισμός και οι εκρήξεις θυμού μόνο επιπλέον προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε μια ώθηση στην προσωπική σας ζωή που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη. Αναζητήστε την χαλάρωση και την ισορροπία ίσως μέσα από μια ποιο πνευματική ζωή που σας ταιριάζει… Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αναποδιά στον επαγγελματικό τομέα σας αναστατώνει και θέτει σε κίνδυνο την πορεία της δουλειά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να σώσετε ότι μπορείτε. Χρειάζεστε συναισθηματική ξεκούραση για να επανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία των ανθρώπων που σας αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένταση καταγράφεται στον επαγγελματικό σας χώρο, αυτό όμως δεν σας αγγίζει άμεσα, εκτός και αν αναμειχθείτε. Καλύτερα κρατήστε την άποψη σας για τον εαυτό σας και μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς. Ιδανική μέρα ωστόσο για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιάζεστε! Εξετάστε πρώτα όλες τις παραμέτρους και μετά ενεργήστε. Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, οι οποίες θα είναι όμως προς όφελος σας. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και μια σύγχυση συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε από τη μια αρκετά ευαίσθητοι και από τη άλλη θα ξυπνήσουν τη διάθεση σας για προσφορά! Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε αυτή τη στιγμή ψυχολογικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας κατάσταση. Συναισθηματικά όμως τα άστρα σας βγάζουν ευαισθησία και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

ΙΧΘΕΙΣ

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6128 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5896 s // Total time: 4.2024 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X