Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή που θα έχει η νέα της εκπομπή και τι άλλο ζήτησε [βίντεο]


Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή που θα έχει η νέα της εκπομπή και τι άλλο ζήτησε [βίντεο]

Μάθετε όλες τις πληροφορίες για την επιστροφή της \"βασίλισσας\".

Φειδωλή στις δηλώσεις της έξω από το κτήριο της νέας της τηλεοπτικής στέγης, στο Mega, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 6 Μαίου, η Ελένη Μενεγάκη. 

Η παρουσιάστρια η οποία από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα βρίσκεται και πάλι πίσω στις οθόνες μας, βρέθηκε με τους ανθρώπους της παραγωγής προκειμένου σιγά σιγά να αρχίσουν τις προετοιμασίες για το στήσιμο της εκπομπής της. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Σουβλίζει οβελία στον κήπο της και ετοιμάζει υπέροχο Πασχαλινό τραπέζι [εικόνα]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που πρόβαλλε το "Ευτυχείτε" και ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, αυτό το διάστημα ψάχνει τον μάγειρα, ενώ αποκαλύφθηκε μια ιδιαίτερη αλλαγή, η οποία αφορά στο ότι δεν θα υπάρχει η στήλη της αστρολογίας.

Το ίδιο ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας πως υπάρχει ένα θρίλερ με την ώρα προβολής της εκπομπής της. Από τη μία το Mega θέλει η εκπομπή της να ξεκινά στις δυο το μεσημέρι για να δίνει πάσα στον Νίκο Ευαγγελάτο ενώ η ίδια δεν θέλει να αλλάξει ζώνη!

Η Ελένη Μενεγάκη ζητά να παραμείνει στο μεσημέρι στη μία και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακινηθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags διασημοι, ελενη μενεγακη, εκπομπη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3981 s (227 Queries.) // Parse time: 1.7486 s // Total time: 4.1467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X