Γιώργος Σαμπάνης: Οι σπάνιες αποκαλύψεις για τη σύντροφό του, το παιδί που θα ήθελε και την οικογένεια του


Γιώργος Σαμπάνης: Οι σπάνιες αποκαλύψεις για τη σύντροφό του, το παιδί που θα ήθελε και την οικογένεια του

\"Η σύντροφός μου πρέπει να είναι δίπλα μου για εμένα και όχι για αυτό που βλέπει δημόσια\"

Φιλεξενούμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήτανο Γιώργος Σαμπάνης, πρόσφατα.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης παραχώρησε μια από τις λιγοστές του τηλεοπτικές συνεντέυξεις και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, οι οποίες είχαν να κάνουν σχέση με τον χωρισμό των γονιών του, αλλά και τη σκέψη του να δημιουργήσει την δικιά του οικογένεια.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαμπάνης σχολίασε: "Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Έχω πάντα μια διακριτική προσωπική ζωή. Είμαι παραδοσιακός τύπος, από αυτούς που πιστεύουν ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια και παιδιά. Ελπίζω να γίνει. Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον κόσμο και να μην έχω ένα παιδί και μια σύντροφο. Θα μου άρεσε να έχω.Η σύντροφός μου πρέπει να είναι δίπλα μου για εμένα και όχι για αυτό που βλέπει δημόσια. Αυτό με τρομάζει πολύ. Για ποιον λόγο να είναι μαζί μου. Φοβάμαι μήπως λόγω της δουλειάς μου την προσελκύσουν οι λάθος λόγοι. Δεν παραπονιέμαι, αλλά συμβαίνει. Θα ήθελα να νιώθω εγώ ότι μπορώ να την κάνω ευτυχισμένη".

Eνώ πρόσθεσε: "Ο χωρισμός των γονιών μου δε με έχει φέρει απέναντι στον θεσμό του γάμου. Με έχει φέρει στη σοβαρότητα που έχει ο θεσμός. Οι γονείς μου αγαπιούνται πολύ και δε μου δημιούργησαν προβλήματα. Αλλά το να είσαι παιδί χωρισμένων γονιών δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα. Ακόμη και με αυτούς τους γονείς. Ειδικότερα το 1989, το 1990. Άλλες εποχές. Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν βράχοι. Δε θέλω να κάνω μια οικογένεια που μετά θα χωρίσει. Από αυτή την έννοια είμαι πάρα πολύ προσεχτικός"

Tags Γιώργος Σαμπάνης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3819 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4326 s // Total time: 2.8145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X