James Καφετζή: Η συγκινητική στιγμή της αποχώρησης του από το "Survivor" [βίντεο]


James Καφετζή: Η συγκινητική στιγμή της αποχώρησης του από το "Survivor" [βίντεο]

Η απίστευτη ανατροπή και τα δάκρυα του Νίκου Μπάρτζη.

Μια απίστευτη εξέλιξη και ανατροπή παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "Survivor", από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και δημοφιλής παίκτης του reality επιβίωσης, ανακοίνωσε ξαφνιάζοντάς τηλεοπτικό κοινό και συμπαίκτες του, την οικειοθελή αποχώρησή του, στο συμβούλιο του νησιού. 

Ο James Καφετζή παρά το ότι βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Κόρομι και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, θέλησε να είναι αυτός που θα φύγει από το "Survivor", αυτή την εβδομάδα, γεμίζοντας με δάκρυα τον κολλητό του φίλο, Νίκο Μπάρτζη.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου"

Ακολούθως μετά ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως θα τον βρει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags james, survivor, gossip, showbiz, celebrities, αποχωρηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4071 s (233 Queries.) // Parse time: 1.3897 s // Total time: 4.7969 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X