Μετά τον James αποχώρησε οριστικά και ο Νίκος Μπάρτζης από το "Survivor" [βίντεο]


Μετά τον James αποχώρησε οριστικά και ο Νίκος Μπάρτζης από το "Survivor" [βίντεο]

Η αποχώρηση θα συμβεί στο επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής!  

Την πιο μεγάλη ανατροπή του φετινού “Survivor” παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, καθώς ένας εκ των φαβορί για τη νίκη, ο James Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Φαίνεται πως την ίδια απόφαση πήρε και ο κολλητός του στο παιχνίδι, Νίκος Μπάρτζης, καθώς όπως μεταδίδουν όλα τα ελλαδικά media στα επόμενα επεισόδια και συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή, 16 Μάϊου, θα αποχωρήσει κι εκείνος οικειοθελώς. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, αναφέρθηκε: “Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει… Θέλω να μου δώσετε τα post και του αδερφού και του κολλητού του Νίκου Μπάρτζη”.

Ο Γιώργος Λιανός μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή επεσήμανε πως ο εν λόγω παίκτης επιθυμούσε να παραμείνει, ωστόσο, τον ταλαιπωρεί ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο. Με αυτές τις εξελίξεις ενδεχομένως να δούμε πιο σύντομα το παιχνίδι να γίνεται ατομικό, μιας και στη "Μπλε" ομάδα θα παραμείνουν μόλις τρεις παίκτες. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που μεταδίδει το gossiptv.gr: 


 

Tags νικος μπαρτζης, αποχωρηση, survivor, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8750 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3696 s // Total time: 2.2446 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X