"Eurovision": Χαμός με την Έλενα Τσαγκρινού και το "El Diablo" στη δεύτερη πρόβα [εικόνες & βίντεο]


"Eurovision": Χαμός με την Έλενα Τσαγκρινού και το "El Diablo" στη δεύτερη πρόβα [εικόνες & βίντεο]

Εντυπωσίασε και με το παραπάνω η φετινή μας συμμετοχή.

Χθες Τετάρτη, 12 Μαίου, η Έλενα Τσαγκρινού "μάγεψε" και πάλι τους παρευρισκομένους στη δεύτερη καθιερωμένη της πρόβα, στο "ahoy arena". που φιλοξενεί τη φετινή "Eurovision".

H εκπρόσωπός μας “άναψε φωτιές” στο πέρασμά της, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία, μαζί με τις τέσσερις χορευτρίες της καθώς ερμήνευε και χόρευε στους ρυθμούς του "El Diablo" της. 

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Μίλησε για τα ατυχήματα που είχε on stage στην πρόβα και την αντιγραφή από τη Μολδαβία [βίντεο]

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη πρόβα, πέραν του ότι άφησε ακόμη πιο θετικές εντυπώσεις, η δεύτερη παρουσίαση του τραγουδιού μας, δεν είχε ιδαιίτερα σημαντικές διαφορές από την πρώτη. Στην έναρξη του τραγουδιού η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα και τραγουδά τους πρώτους στίχους του El Diablo. Στη συνέχεια, ενώνεται με τις χορεύτριες που την πλαισιώνουν και όλες μαζί εκτελούν τη χορογραφία, έχοντας φόντο έναν μεγάλο καθρέφτη ο οποίος είναι σε χρωματισμούς του κόκκινου, ενώ στο background ανάβουν φωτιές οι οποίες γράφουν καταπληκτικά.

Aξίζει να σημειωθεί, πως μετά το τέλος της εμφάνισής της από το stage, η κυπριακή αποστολή απέσπασε ένα πολύ μεγάλο και θερμό χειροκρότημα από το στάδιο.

Η Κύπρος μας θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό, την ερχόμενη Τρίτη, 18 Μαίου, στην 8η θέση. Δείτε πιο κάτω το βίντεο και τις εικόνες:

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, eurovision, Έλενα Τσαγκρινού, el diablo, προβα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0176 s // Total time: 0.0180 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X