5 προϊόντα μακιγιάζ για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ


5 προϊόντα μακιγιάζ για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Ακολούθησε τις συμβουλές για ένα απόλυτα summery look που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το καλοκαίρι, τα χρώματα και τ’ αρώματα της πάντα αλλάζουν την διάθεση καθώς δημιουργούν την ανάγκη για ανανέωση και αλλαγή. Πόσο μάλλον φέτος που ήμασταν περιορισμένες στο σπίτι λόγω πανδημίας. 

Η Mesauda Milano, έρχεται να καλύψει την ανάγκη σου αυτή, για αλλαγή με προϊόντα μακιγιάζ που θα τονώσουν και θ’ αλλάξουν τη διάθεση σου.

BHMA #1

Άρχισε, λοιπόν, το μακιγιάζ σου από τα μάτια σου τονίζοντας το βλέμμα με το αδιάβροχο μολύβι Aqua Khol το οποίο διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα και έχει απίστευτη διάρκεια. Δεν ερεθίζει τα μάτια και γράφει τέλεια. Στη συνέχεια δώσε XXL όγκο στις βλεφαρίδες με την Extreme Lashes Mascara, επιλέξτε τη για ελαστικές και σαγηνευτικές βλεφαρίδες.

ΒΗΜΑ #2

Κάνε την επιδερμίδα σου να λάμψει και τόνισε τα ζυγωματικά σου χρησιμοποιώντας το Blush & Glow blusher. Οι ολογραφικές χρωστικές και η πέρλα που περιέχει θα σου χαρίσουν μια φωτεινή και βελούδινη εμφάνιση όλη την ημέρα.

Extra tip: Με ένα μικρό πινέλο εφάρμοσε το ελαφρά στο τόξο του ματιού. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις μια νότα φρεσκάδας και υγείας στο βλέμμα σου. 

ΒΗΜΑ #3

Για τις ώρες που δεν φοράς την προστατευτική μάσκα, η Μesauda Milano σου προτείνει το μηχανικό κραγιόν -μολύβι χειλιών Velvet Kiss που σε βοηθά να σχεδιάσεις το περίγραμμα τέλεια και στη στιγμή. Προσφέρει απόλυτα βελούδινη αίσθηση με ματ και σατινένιο χρώμα, για ένα εκλεπτυσμένο και αισθησιακό μακιγιάζ!

ΒΗΜΑ #4

 

Ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό σου look με ένα βερνίκι, η δικιά μας πρόταση είναι το Shine N Wear της Mesauda Milano, ο τέλειος συνδυασμός εξαιρετικής ανθεκτικότητας και γυαλιστερού εφέ. Αυτό το βερνίκι νυχιών εγγυάται τον βέλτιστο χρόνο στεγνώματος και παραμένει άψογο και λαμπερό έως και 7 ημέρες! Δοκίμασε μια, ή και περισσότερες αποχρώσεις, από τα 36 χρώματα που διατίθενται.

Τα προϊόντα Mesauda Milano θα τα βρεις σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής, make up & nail studios.

Tags Μακιγιαζ, Ομορφια, makeup, make up, beauty, Mesauda Milano


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2149 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4230 s // Total time: 2.6379 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X