Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά, φίλοι Κριοί! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες έχει η μέρα πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα που υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν αλλά σταθερή. Μην βιάζεστε… Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες έχει επίσης το σημερινό μενού. Ερωτικά εμφανίζεται κάτι νέο για τους αδέσμευτους! Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν κρίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι νέες γνωριμίες θα είναι το σημαντικό νέο της μέρας! Μπορεί να έχετε κάποιους νέους γείτονες, να κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από τις  σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια έξοδο σας. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε ένα βαρετό οικογενειακό γεύμα με το ταίρι σας, που θα σας χαλάσει κάπως τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να ασκήσετε πίεση κατά τη διάρκεια της μέρας στις προσωπικές σας υποθέσεις.  Η καλύτερη επιλογή για την ώρα είναι να αφήσετε τον χρόνο να κυλίσει. Όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα, συνιστάται να είστε προσεκτικοί. Πρέπει να αποφύγετε ακριβές αγορές, μεγάλες δαπάνες για αναψυχή ή επενδύσεις σε επιχειρήσεις με μεγάλο ρίσκο. 

ΛΕΩΝ

Σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι τυχόν εντάσεις δεν θα είναι προς όφελος σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνετε την σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο.

ΖΥΓΟΣ

Υποτονική διάθεση υπάρχει σήμερα στο αέρα. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας, για να έχετε δυνάμεις για την υπόλοιπη βδομάδα. Μπορεί να συναντήσετε μια πρόκληση ή μια δυσκολία, αλλά με τις ενέργειές σας τελικά θα οδηγηθείτε στη σωστή λύση του προβλήματος. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τονωμένη αυτοπεποίθηση και την ορμή να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Αξιολογήστε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κυνηγήστε το όνειρό σας. Ζητήστε την βοήθεια ή την γνώμη των γύρω σας για κάτι που σας απασχολεί. Έτσι θα γλιτώσετε αρκετό κόπο και χρόνο και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Φανείτε προσαρμοστικοί στην δουλειά σας και μην αφήνετε τα απρόοπτα να χαλάσουν τη διάθεση σας και να σας αποσυντονίσουν. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο κατά τη διάρκεια της μέρας. Ευνοϊκή μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές,  σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να νοιώθετε ασφαλής και θα δίνατε τα πάντα για να βιώσετε αυτό το συναίσθημα. Δεν είναι κακό να δείχνει κανείς ότι έχει ανάγκη από στήριξη. Βασιστείτε σε άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Με τον βούρδουλα στο χέρι δεν μπορείτε να περιμένετε αξιόλογα αποτελέσματα. Φροντίστε με διπλωματικό τρόπο και την δουλειά σας να κάνετε και τους συνεργάτες σας να έχετε ευχαριστημένους.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες καινούργιες και καινοτόμες ιδέες. Ίσως να αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας ή την κοινωνική σας δικτύωση.  Η μέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, για συζητήσεις και στρατηγικούς σχεδιασμούς σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και για φλερτ που μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ περισσότερο. Κατά τις βραδινές ώρες όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές…

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9112 s (247 Queries.) // Parse time: 0.5393 s // Total time: 2.4505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X