Ανατροπή δεδομένων στο "Survivor" - Άλλαξαν και πάλι οι ομάδες [βίντεο]


Ανατροπή δεδομένων στο "Survivor" - Άλλαξαν και πάλι οι ομάδες [βίντεο]

Όλες οι αλλαγές που θα δούμε από εδώ και πέρα στο reality επιβίωσης.

Δε χορταίνουμε να βλέπουμε τις νέες αλλαγές στο φετινό “Survivor”, καθώς η παραγωγή το είπε και το έκανε στην πράξη! Το “Survivor” είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αποδεδειγμένα.

Αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της Κυριακής, 16 Μαΐου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους εναπομείναντες παίκτες, πως πρόκειται να στηθούν εκ νέου οι δυο ομάδες, και πως το παιχνίδι από δω και πέρα γίνεται ατομικό αλλά μόνο για τα αγωνίσματα ασυλίας. Στα αγωνίσματα επάθλου οι παίκτες θα αγωνίζονται σε ομάδες, οι οποίες κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν και θα δημιουργούνται από τους δύο αρχηγούς.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το "Survivor" - Όσα είπε ο ίδιος [βίντεο]

 Πριν τον καθιερωμένο αγώνα επάθλου οι παίκτες αγωνίστηκαν μόνοι τους προκειμένουν να βγουν οι δυο αρχηγοί, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη σύνθεση των νεων κόκκινων και μπλε. Έτσι. τους άνδρες τον καλύτερο χρόνο είχε ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ από τις γυναίκες η Καρολίνα Καλύβα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος διάλεξε το κόκκινο περιβραχιόνιο και στην ομάδα του πήρε την Ελένη Χαμπέρη, την Νικολέττα Μαυρίδη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σάκη Κατσούλη.

Από την άλλη η Καρολίνα ήταν αρxηγός της μπλε ομάδας, η οποία για αυτή την εβδομάδα απαρτίζεται από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι και τον Τριαντάφυλλο. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, survivor, ΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1265 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3804 s // Total time: 3.5070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X