Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης - "Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε εμμονή μαζί μου" [βίντεο]


Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης - "Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε εμμονή μαζί μου" [βίντεο]

\"Ηταν πάντα άκρως διαχυτική…μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα\".

Στην αντεπίθεση περνά ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού που του ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα. Ο ηθοποιός επιχειρεί να καταρρίψει το κατηγορητήριο, παρουσιάζοντας μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από αυτή που περιγράφουν οι καταγγέλλουσες στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα.

Μια εξ αυτών είναι η καταγγελία της ηθοποιού Άννας - Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είχε ανάγκη για δουλειά, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Όπως αναφέρει το υπόμνημα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η RealNews, η καταγγέλουσα ηθοποιός για τον βιασμό, κόρη ηθοποιού, είχε ερωτική εμμονή μαζί του και τον παρενοχλούσε με μηνύματα και τηλεφωνήματα ενώπιον της συζύγου του.

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι αντέδρασε η γυναίκα του και το παιδί του μετά την δίωξη για βιασμό

"Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου".

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηρίζει ψευδείς κι ανυπόστατες τις κατηγορίες και εκφράζει τον σεβασμό του στη γενετήσια ελευθερία και τη γυναίκα.

"Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποο εκ των αντέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία".

Ακόμα, ο ίδιος όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του, υποστηρίζει στο σχετικό απολογητικό υπόμνημά του, "Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι".

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, και η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Πηγή:thetoc.gr

Photo credits: NDP

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, πετρος φιλιππιδης, διασημοι, αννα μαρια παπαχαραλαμπους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9810 s (290 Queries.) // Parse time: 0.3318 s // Total time: 3.3128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X